Informare publică:Avarie pe strada Ștefăniță Vodă din municipiul Constanța!

Pentru remedierea avariei survenite astăzi – 22 octombrie 2023, pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 500 mm, de pe strada Ștefăniță Vodă, din municipiul Constanța, echipele RAJA sistează furnizarea apei potabile, în intervalul orar 11.30 – 18.30.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii de pe strada Ștefăniță Vodă – tronsonul delimitat de str. Badea Cârțan și bd. Aurel Vlaicu, aleea Afinei, Complex Comercial Vivo și Spitalul Euromaterna.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

spot_img
Dorian I. Hapurnea
Dorian I. Hapurnea
Ziarist, activist civic și antreprenor, Dorian Hapurnea și-a împărțit cariera profesională între activitățile jurnalistice, și diferite proiecte în zona privată. Jurnalist încă de prin anii 2000, a lucrat la cotidianul Replica de Constanţa, la ediția de Dobrogea a cotidianului România Liberă și la trustul de presă Radio Sky - Cuget Liber. După o pauză forțată de câțiva ani, din zona presei, impusă de șmecherii zonei, a revenit din 2013 ca fondator al publicației online Constanța.Ro. Începând din Ianuarie 2019, a dezvoltat un nou proiect în zona presei online devenind fondator al publicației Constanta.INFO. În 2021 a fondat alături de Cristian Hagi și Dragoș Ionescu postul TV online, Tomis TV, unde moderează emisiunea ”Constanța Altfel?”

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE