Ionuț Cristea, de la CSM Medgidia, locul 3 la semimaraton

Ionuț Cristea a participat pentru al doilea an consecutiv la Maratonul Nisipului CELCO Marea Neagra și a reușit la cursa de 21 de km de semimaraton locul 3 la general.

Traseul celei de-a IX-a ediții s-a întins între plaja Neversea și Reyna, iar startul și sosirea au avut loc la plaja Zoom Beach. Participanții au avut ocazia să concureze la curse de 5, 10, 21 și 42 km. Peste 500 de alergători s-au înscris la toate cele 4 probe. În ciuda provocărilor obișnuite din Dobrogea – nisipul, vântul și soarele, Ionuț a reușit să termine cursa cu 6 minute mai repede decât anul trecut.

Mi-am depășit condiția. Pregătirea și antrenamentele mele încep să dea roade, iar evoluția mea ca sportiv este din ce în ce mai vizibilă.” a spus Ionuț Cristea.

spot_img
Dorian I. Hapurnea
Dorian I. Hapurnea
Ziarist, activist civic și antreprenor, Dorian Hapurnea și-a împărțit cariera profesională între activitățile jurnalistice, și diferite proiecte în zona privată. Jurnalist încă de prin anii 2000, a lucrat la cotidianul Replica de Constanţa, la ediția de Dobrogea a cotidianului România Liberă și la trustul de presă Radio Sky - Cuget Liber. După o pauză forțată de câțiva ani, din zona presei, impusă de șmecherii zonei, a revenit din 2013 ca fondator al publicației online Constanța.Ro. Începând din Ianuarie 2019, a dezvoltat un nou proiect în zona presei online devenind fondator al publicației Constanta.INFO. În 2021 a fondat alături de Cristian Hagi și Dragoș Ionescu postul TV online, Tomis TV, unde moderează emisiunea ”Constanța Altfel?”

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE