Liberalii din Costinești au o problemă cu democrația. Vor să scoată lumea în stradă, pentru că au pierdut Primăria

La Costinești, avem de-a face cu o situație inedită.

Dorin Jeanu, reprezentantul PSD în cursa pentru un nou mandat de Primar, a câștigat alegerile locale la un vot diferență.

Această diferență i-a determinat pe liberalii din Costinești să facă presiuni peste presiuni, să ceară renumărarea voturilor în repetate rânduri, fără succes însă.

Se caută cu disperare un vot.

Iar acum, pentru că nu mai au altă soluție, liberalii vor să-și scoată oamenii în stradă și să organizeze proteste, pentru a pune astfel presiune pe autorități să organizeze din nou alegerile, sau să găsească votul lipsă pentru a-i declara pe liberali învingători.

Facem apel la conducerea PNL Constanța pentru a stopa aceste abuzuri și presiuni.

spot_img
Dorian I. Hapurnea
Dorian I. Hapurnea
Ziarist, activist civic și antreprenor, Dorian Hapurnea și-a împărțit cariera profesională între activitățile jurnalistice, și diferite proiecte în zona privată. Jurnalist încă de prin anii 2000, a lucrat la cotidianul Replica de Constanţa, la ediția de Dobrogea a cotidianului România Liberă și la trustul de presă Radio Sky - Cuget Liber. După o pauză forțată de câțiva ani, din zona presei, impusă de șmecherii zonei, a revenit din 2013 ca fondator al publicației online Constanța.Ro. Începând din Ianuarie 2019, a dezvoltat un nou proiect în zona presei online devenind fondator al publicației Constanta.INFO. În 2021 a fondat alături de Cristian Hagi și Dragoș Ionescu postul TV online, Tomis TV, unde moderează emisiunea ”Constanța Altfel?”

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE