Lizeta Haralambie, avocata lui Mazăre: “Nu l-au judecat atâția ani și fac ce vor ?!”

Fostul primar fugar al Constanței, Radu Mazăre, proaspăt adus de Poliție din țările calde, a fost obligat să-și facă apariția ieri, în fața magistraților de la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Flancat de mai mulți agenți SASS, Radu Mazăre a mers la instanța pentru confirmarea mandatului său de arest prevenit, emis în lipsă pe data de 3 mai 2019, în dosarul Polaris 1.

Cu această ocazie, avocata lui Mazăre, Lizeta Haralambie a izbucnic de indignare atunci când ziariștii au avut curajul s-o întrebe, dacă Radu Mazăre a avut ceva de spus în apărare:

„Nu l-au judecat atâția ani și fac ce vor [magistrații – n.r.]? Mai contează acum ce mai zice [Radu Mazăre – nr.r.]. A vorbit destul atâția ani. Zece ani a tot vorbit. Au fost audieri!” a declarat, la ieșirea din sediul Curții Supreme, avocata Haralambie.

spot_img
Ovidiu Irimia
Ovidiu Irimia
Are o experiență de 18 ani în presa scrisă. A debutat în 2001, ca simplu colaborator al departamentelor de investigații pentru mai multe publicații din România, apoi consultant, iar ulterior a devenit editor cu normă întreagă. A profesat mult timp în mediul de afaceri din București și din străinătate, fiind specializat în achiziții și analiză de piață, dar pasiunea pentru presa de investigații nu l-a părăsit niciodată.

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE