Lucian Lungoci îl ia la michteaux pe Mihai Lupu: ”A început mandatul cu mine-n gură, îl termină la fel”

Prezent în emisiunea ”Între alb și negru”, moderată de Emil Tatu, la Constanța TV, președintele Consiliului Județean, Mihai Lupu, a făcut o afirmație cel puțin curioasă, pretinzând că deputatul PSD, Lucian Lungoci, aleargă prin județ pentru a strânge semnături care să asigure candidatura liberalului Florin Mitroi.

I-am cerut un punct de vedere deputatului PSD, Lucian Lungoci, care, după ce a râs sănătos auzind afirmația, i-a transmis domnului Mihai Lupu următoarea frază: ”Noroc cu mine, că dacă nu alergam eu, cred că Florin Mitroi nu reușea să strângă semnături. Nu știu ce se făcea fără mine”.

Și, ne-a mai spus ceva, Lucian Lungoci: ”Observ o simetrie în mandatul lui Mihai Lupu. A început acest mandat cu mine-n gură și-l termină la fel. Când vorbește despre mine, să nu mai citeze din clasici în viață, cu care se pozează după ce semnează adeziuni, că numai ăia îi bagă asemenea prostii în cap”.

spot_img
Dorian I. Hapurnea
Dorian I. Hapurnea
Ziarist, activist civic și antreprenor, Dorian Hapurnea și-a împărțit cariera profesională între activitățile jurnalistice, și diferite proiecte în zona privată. Jurnalist încă de prin anii 2000, a lucrat la cotidianul Replica de Constanţa, la ediția de Dobrogea a cotidianului România Liberă și la trustul de presă Radio Sky - Cuget Liber. După o pauză forțată de câțiva ani, din zona presei, impusă de șmecherii zonei, a revenit din 2013 ca fondator al publicației online Constanța.Ro. Începând din Ianuarie 2019, a dezvoltat un nou proiect în zona presei online devenind fondator al publicației Constanta.INFO. În 2021 a fondat alături de Cristian Hagi și Dragoș Ionescu postul TV online, Tomis TV, unde moderează emisiunea ”Constanța Altfel?”

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE