Marcel Ciolacu, mesaj pentru Felix Stroe: ”Orice lider care se respectă, când pierde, pleacă!”

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, s-a aflat joi la conferința județeană de alegeri a PSD Giurgiu. În discursul pe care l-a susținut în fața colegilor de partid, șeful social democraților a transmis un mesaj tranșant, care-l vizează direct pe Felix Stroe, președintele PSD Constanța. 

”Eu cu nea Paul să știți că am jucat cu capul pe Buturgă. Pentru că nu există altă regulă în politică, decât aceea că atunci când pierzi, pleci. Că faci congres cu trei zile înainte de alegeri, că dacă pierzi să rămâi, astea-s povești. Orice lider care se respectă, când pierde, pleacă, nu caută motive și explicații. Nu există fiefuri PSD și fiefuri PNL sau altă culoare politică. Există implicare alături de oameni, există muncă, determinare și atât.” a transmis Marcel Ciolacu.

Mesajul îl vizează direct pe Felix Stroe, care, în calitate de lider al PSD Constanța a pierdut nu doar Primăria Municipiului și Consiliul Județean, controlate de PSD de 20 de ani, ci și marile orașe și comune din județ. Cu toate astea, Felix Stroe nu și-a asumat eșecul niciodată, preferând să se agațe cu disperare de scaunul de președinte al organizației Constanța.

spot_img
Dorian I. Hapurnea
Dorian I. Hapurnea
Ziarist, activist civic și antreprenor, Dorian Hapurnea și-a împărțit cariera profesională între activitățile jurnalistice, și diferite proiecte în zona privată. Jurnalist încă de prin anii 2000, a lucrat la cotidianul Replica de Constanţa, la ediția de Dobrogea a cotidianului România Liberă și la trustul de presă Radio Sky - Cuget Liber. După o pauză forțată de câțiva ani, din zona presei, impusă de șmecherii zonei, a revenit din 2013 ca fondator al publicației online Constanța.Ro. Începând din Ianuarie 2019, a dezvoltat un nou proiect în zona presei online devenind fondator al publicației Constanta.INFO. În 2021 a fondat alături de Cristian Hagi și Dragoș Ionescu postul TV online, Tomis TV, unde moderează emisiunea ”Constanța Altfel?”

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE