Maricel Cîrjaliu sare la gâtul lui Marcel Ciolacu: ”Nu avem conducere legală, așa cum au toți”

Vicepreședintele PSD Constanța, Maricel Cîrjaliu, prezent în studioul cotidianului Replica de Constanța, a lansat un atac dur la conducerea partidului, pe care o consideră vinovată pentru blocajul din organizația de la malul mării.

În prezent, atât Felix Stroe cât și Ion Dumitrache conduc organizațiile de partid din postura de interimari, pentru că de la centru alegerile au tot fost amânate, iar asta, consideră Cîrjaliu, nu-i lasă pe social democrații constănțeni să-și prezinte viitorii candidați. 

”Nu ieșim cu nume de candidați, pentru că nu avem BPJ și președinte, conform legislației, așa cum au toate organizațiile din țară. Organizarea acestor alegeri se stabilește de la nivel central”, a declarat Maricel Cîrjaliu. 

spot_img
Dorian I. Hapurnea
Dorian I. Hapurnea
Ziarist, activist civic și antreprenor, Dorian Hapurnea și-a împărțit cariera profesională între activitățile jurnalistice, și diferite proiecte în zona privată. Jurnalist încă de prin anii 2000, a lucrat la cotidianul Replica de Constanţa, la ediția de Dobrogea a cotidianului România Liberă și la trustul de presă Radio Sky - Cuget Liber. După o pauză forțată de câțiva ani, din zona presei, impusă de șmecherii zonei, a revenit din 2013 ca fondator al publicației online Constanța.Ro. Începând din Ianuarie 2019, a dezvoltat un nou proiect în zona presei online devenind fondator al publicației Constanta.INFO. În 2021 a fondat alături de Cristian Hagi și Dragoș Ionescu postul TV online, Tomis TV, unde moderează emisiunea ”Constanța Altfel?”

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE