Marinar ucrainean cu probleme cardiace, aflat pe un remorcher la 8 mile de Tuzla, preluat de ARSVOM și adus la Constanța

Nava de salvare SAR „ARTEMIS” din cadrul Agenției Române de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM), a preluat în cursul acestei dimineți un marinar ucrainean de la bordul remorcherului civil „ARES”, localizat la 8 mile marine travers de Tuzla, pentru care l-a adus la Constanța pentru acordarea primului ajutor medical, informează ARSVOM:

„În cursul acestei dimineți, 08.06.2024, Centrul Maritim de Coordonare (MRCC) a alertat Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM), să intervină în vederea efectuării unei operațiuni de tip Medevac.

La aproximativ 8Nm travers Tuzla, la bordul remorcherului Ares, sub pavilion Camerun, un marinar ucrainean necesită ajutor medical de urgență. Acesta acuză probleme cardiace.

Nava SAR ARTEMIS, din cadrul ARSVOM, s-a deplasat cu toată viteza în zona indicată” a transmis ARSVOM.

Ulterior, în jurul orei 09:45, bărbatul a fost preluat în stare stabilă și conștient, urmând a fi adus în Dana de pasageri a Portului Constanța. În jurul orei 11, acesta a fost predat în stare stabilă serviciului de ambulanță Constanța, fiind transportat la Spitalul Județean unde urmează să-i fie efectuate mai multe investigații medicale.

spot_img
Ovidiu Irimia
Ovidiu Irimia
Are o experiență de 18 ani în presa scrisă. A debutat în 2001, ca simplu colaborator al departamentelor de investigații pentru mai multe publicații din România, apoi consultant, iar ulterior a devenit editor cu normă întreagă. A profesat mult timp în mediul de afaceri din București și din străinătate, fiind specializat în achiziții și analiză de piață, dar pasiunea pentru presa de investigații nu l-a părăsit niciodată.

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE