Matei de la Pescărie a transformat parcul de la ICIL într-un mic colț de Rai

Îl știți pe Matei, patronul restaurantului ”Pescăria lui Matei” din Agigea? Era doar un puști când a spus tuturor că vrea să deschidă un restaurant într-un loc ascuns, greu accesibil, în apropierea plajei din Agigea.

E clar că a fost inspirat, pentru că restaurantul, pe care acum îl știm cu toții, creat după sufletul puștiului care iubește marea și peștele, este unul dintre cele mai căutate din România, clienții venind din toată țara pentru a gusta preparatele gătite de oamenii lui Matei.

Același Matei care a ales să împodobească părculețul de la ICIL cu bani din propriul buzunar. Și a făcut-o atât de frumos, cu doar 3200 de euro, cum n-au reușit alții cu zeci de mii. A creat la ICIL un mic colț de rai, pe care e o plăcere să-l admiri.

spot_imgspot_img
spot_img
Dorian I. Hapurnea
Dorian I. Hapurnea
Ziarist, activist civic și antreprenor, Dorian Hapurnea și-a împărțit cariera profesională între activitățile jurnalistice, și diferite proiecte în zona privată. Jurnalist încă de prin anii 2000, a lucrat la cotidianul Replica de Constanţa, la ediția de Dobrogea a cotidianului România Liberă și la trustul de presă Radio Sky - Cuget Liber. După o pauză forțată de câțiva ani, din zona presei, impusă de șmecherii zonei, a revenit din 2013 ca fondator al publicației online Constanța.Ro. Începând din Ianuarie 2019, a dezvoltat un nou proiect în zona presei online devenind fondator al publicației Constanta.INFO. În 2021 a fondat alături de Cristian Hagi și Dragoș Ionescu postul TV online, Tomis TV, unde moderează emisiunea ”Constanța Altfel?”

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE