Matei, penalul de la Năvodari și Vrabie, bețivul de la Medgidia, jigniri pe două voci la adresa Luminiței Vlădescu

România este fără îndoială țara în care valorile s-au inversat. Felul în care un analfabet, pușcăriaș, ajuns primar la Năvodari alături de prietenul său, la fel de analfabet, cunoscut pentru amantlâcuri și probleme grave cu băutura, și el primar la Medgidia, s-au apucat s-o bălăcărească online pe Luminița Vlădescu, un om de o probitate morală ireproșabilă, se înscrie exact în acest scenariu.

Da, Matei Nicolae și Valentin Vrabie s-au întâlnit, în cele din urmă, nefericit, pe rețelele de socializare. Și ce era să iasă din această întâlnire? Proiecte benefice pentru Năvodari și Medgidia? Să fim serioși. Cei doi au răbufnit la adresa Luminiței Vlădescu. Matei e supărat pentru că prin votul acesteia a fost exclus din PSD în timp ce Vrabie e supărat pentru că timp de patru ani, Luminița Vlădescu a acționat cinstit și a sesizat autoritățile atunci când banii comunității au fost folosiți ilegal.

spot_imgspot_img
spot_img
Dorian I. Hapurnea
Dorian I. Hapurnea
Ziarist, activist civic și antreprenor, Dorian Hapurnea și-a împărțit cariera profesională între activitățile jurnalistice, și diferite proiecte în zona privată. Jurnalist încă de prin anii 2000, a lucrat la cotidianul Replica de Constanţa, la ediția de Dobrogea a cotidianului România Liberă și la trustul de presă Radio Sky - Cuget Liber. După o pauză forțată de câțiva ani, din zona presei, impusă de șmecherii zonei, a revenit din 2013 ca fondator al publicației online Constanța.Ro. Începând din Ianuarie 2019, a dezvoltat un nou proiect în zona presei online devenind fondator al publicației Constanta.INFO. În 2021 a fondat alături de Cristian Hagi și Dragoș Ionescu postul TV online, Tomis TV, unde moderează emisiunea ”Constanța Altfel?”

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE