Meta nu funcționează! Facebook, Messenger și Instagram oprite la nivel mondial

Aplicațiile Facebook, Messenger și Instagram ale companiei Meta s-au oprit în întreaga lume, lăsând sute de mii de utilizatori în imposibilitatea de a accesa platformele de social media.

O sursă din interiorul Facebook, citată de DailyMail.com, susține că sistemele interne ale companiei au fost, de asemenea, întrerupte în urma unei defecțiuni, ceea ce ar fi putut duce la căderea pe care o observăm în acest moment.

Sursa DownDetector, 05.03.2024

Serviciul DownDetector, care monitorizează întreruperile online, arăta, la 6 ora României, că peste jumătate de milion de utilizatori au probleme cu Facebook.

Utilizatorii reclamă faptul că, au fost deconectați din aplicația Facebook și nu se pot reconecta pentru că sistemul nu le recunoaște parola, primind următorul mesaj: “Something went wrong. Please try again.” (Ceva a mers prost. Vă rugăm să încercați din nou).

Totodată, utilizatorii Instagram au raportat că feed-ul nu se actualizează.

Întreruperea s-a extins și la Messenger (aplicație de mesagaerie) și Threads (o aplicația similară cu Twitter, lansată anul trecut de Meta).

„Suntem conștienți că oamenii au dificultăți în accesarea serviciilor noastre. Lucrăm la asta, chiar acum”, a declarat purtătorul de cuvânt al companiei Meta, Andy Stone, într-o postare pe rețeaua socială X.

spot_img
Ovidiu Irimia
Ovidiu Irimia
Are o experiență de 18 ani în presa scrisă. A debutat în 2001, ca simplu colaborator al departamentelor de investigații pentru mai multe publicații din România, apoi consultant, iar ulterior a devenit editor cu normă întreagă. A profesat mult timp în mediul de afaceri din București și din străinătate, fiind specializat în achiziții și analiză de piață, dar pasiunea pentru presa de investigații nu l-a părăsit niciodată.

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE