Mihai Lupu l-a dat afară pe Sorin Ciutureanu din CA-ul Spitalului Județean, pentru că a participat la lansarea PNL

Încă președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, a decis de curând să se înscrie în PUSL, partidulețul de buzunar fiind singurul care l-a primit.

Din acel moment, Lupu a început să emită pretenții din partea tuturor apropiaților săi, să renunțe la PNL și să treacă la PUSL, alături de el. Doar că, oamenii din jurul său mai și gândesc, așa că l-au refuzat amabil.

Luând această situație ca pe o trădare, Mihai Lupu a trecut la răzbunări, iar primul de care s-a ocupat este Sorin Viorel Ciutureanu, chiar finul președintelui și prietenul acestuia de-o viață.

Așa că, începând de azi, din dorința lui Mihai Lupu, finul său Sorin Viorel Ciutureanu va fi ejectat din Consiliile de Administrație ale Spitalului Județean de Urgență Constanța dar și al Spitalului de Pneumoftiziologie, la ordinului președintelui Consiliului Județean Constanța, care e supărat pe finul său nu doar pentru că refuză să lase PNL pentru PUSL, dar și pentru faptul că Sorin Ciutureanu a participa la lansarea candidaților PNL, la Casa de Cultură.

Această decizie e șocantă, nu doar pentru că-ți dă de înțeles că s-ar putea ca Lupu s-o fi luat-o puțin razna, punându-și prietenul pe liber, pentru un gest minor, dar mai ales pentru că urmărindu-i activitatea, constați că Sorin Ciutureanu și-a făcut treaba la Spital.

Să enumerăm: Când a fost numit Ciutureanu în funcție, secția obstretică de la etajul 7 era închisă de șase ani. A fost nevoie de șapte luni pentru a renova complet secția.

Pentru că președintele CJC nu a alocat sume importante pentru Spital, Sorin Ciutureanu i-a convins pe cei de la Monsson să sponsorizeze spitalul cu un million de euro, bani care s-au dus în aparatura nouă. A fost renovată, integral, secția UPU. Mafia serviciilor de imagistică a fost trimisă acasă, Spitalul preferând să nu mai externalizeze aceste servicii. Același lucru urma să se întâmple și cu serviciile de laborator.

În ciuda acestor fapte, Mihai Lupu a decis s-și execute prietenul și totodată finul, doar pentru că acesta a avut curajul să particpe la lansarea candidaților PNL.

spot_imgspot_img
spot_img
Dorian I. Hapurnea
Dorian I. Hapurnea
Ziarist, activist civic și antreprenor, Dorian Hapurnea și-a împărțit cariera profesională între activitățile jurnalistice, și diferite proiecte în zona privată. Jurnalist încă de prin anii 2000, a lucrat la cotidianul Replica de Constanţa, la ediția de Dobrogea a cotidianului România Liberă și la trustul de presă Radio Sky - Cuget Liber. După o pauză forțată de câțiva ani, din zona presei, impusă de șmecherii zonei, a revenit din 2013 ca fondator al publicației online Constanța.Ro. Începând din Ianuarie 2019, a dezvoltat un nou proiect în zona presei online devenind fondator al publicației Constanta.INFO. În 2021 a fondat alături de Cristian Hagi și Dragoș Ionescu postul TV online, Tomis TV, unde moderează emisiunea ”Constanța Altfel?”

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE