Mohammad Murad, candidat AUR pentru Consiliul Județean: ”Voi distruge hoția, birocrația și corupția”

Omul de afaceri Mohammad Murad și-a lansat în cursul serii de ieri, alături de colegii din partidul AUR, candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța.

În fața tuturor celor prezenți, Mohammad Murad a ținut un discurs, transpus într-o scurtă piesă de teatru, dorind să exemplifice planul său de acțiune din funcția pentru care candidează.

Medic, ca profesie, Mohammad Murad a anunțat că dacă va câștiga funcția va construi din banii personali un spital de pediatrie.

„Nu e normal ca un oraş şi un judeţ care are peste 700.000 – 800.000 de locuitori, care primește anual peste două milioane de turişti, să nu fie în stare să schimbe condițiile care au fost în anii ’90. În Constanţa, din zece studenţi la Medicină care termină facultatea pleacă nouă. Chiar Târgoviște a făcut un spital şi Constanţa să nu fie în stare să facă nici un pas? Ne arată acum, că sunt alegerile, cât de frumos arată noul spital de pediatrie, dar sper să se facă şi dacă nu face Consiliul ăsta spitalul, vom oferi şi vă garantez că în maxim doi ani de zile o să îl fac şi îl donez județului Constanța”, a spus omul de afaceri.

De asemenea, Mohammad Murad a declarat că va începe lupta pentru a distruge cele patru fenomene care, în opinia sa, guvernează societatea de azi: trădarea, hoția, birocrația și corupția.

Comandat de Alianța pentru Unirea Românilor Filiala Constanța
Executat de Dorian Punctro Press SRL
CUI mandatar financiar coordonator: 21240330

spot_imgspot_img
spot_img
Dorian I. Hapurnea
Dorian I. Hapurnea
Ziarist, activist civic și antreprenor, Dorian Hapurnea și-a împărțit cariera profesională între activitățile jurnalistice, și diferite proiecte în zona privată. Jurnalist încă de prin anii 2000, a lucrat la cotidianul Replica de Constanţa, la ediția de Dobrogea a cotidianului România Liberă și la trustul de presă Radio Sky - Cuget Liber. După o pauză forțată de câțiva ani, din zona presei, impusă de șmecherii zonei, a revenit din 2013 ca fondator al publicației online Constanța.Ro. Începând din Ianuarie 2019, a dezvoltat un nou proiect în zona presei online devenind fondator al publicației Constanta.INFO. În 2021 a fondat alături de Cristian Hagi și Dragoș Ionescu postul TV online, Tomis TV, unde moderează emisiunea ”Constanța Altfel?”

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE