Mohammad Murad: ”Din trecut nu se trăiește, se învață”

Candidatul AUR pentru Consiliul Județean, omul de afaceri Mohammad Murad, propune două proiecte cu care activitatea politică din fruntea județului trebuie începută.

”Evident, este nevoie de o schimbare, o nouă abordare în politica românească. Dragi contracandidați, haideți să vibrăm cu cetățenii Constanței într-un mod plăcut, arătând că noi suntem gata pregătiți să răspundem apelurilor lor, lăsând la o parte toate divergențele politice care nu au adus decât răul nostru, al tuturor”. Sunt convins că nu concurăm pentru un scaun sau pentru o funcție, ci pentru a fi la datorie față de constănțeni. Mână de la mână, alături de oameni, alături de nevoiași, cu gândirea limpede, așa putem să reușim, cu ajutorul lui Dumnezeu. Vă propun să începem cu două proiecte pe care le-am constatat și ar trebui urgent rezolvate.

  1. În satul Culmea, sunt 70 de familii care trăiesc în condiții insalubre, neavând utilități, iar acest efort minor, ar putea aduce speranță acestei mici comunități. Toată investiția nu depășește 300.000 de lei (costul a 10 panouri electorale). Vă invit să nu fiți alături de mine, să fiu eu alături de voi, pentru că atunci când întinzi o mână, contează mai puțin cine întinde mâna.Sper să aveți maturitatea să învingeți orgoliul politic, pentru a da dovadă că politicianul constănțean s-a schimbat și s-a întors acasă.

2) Al doilea proiect face referire la terenul de sport din incinta Palatului Copiilor, în urma vizitelor altor contracandidați, am mers la locație. Am constatat că județul Constanța a fost uitat de către stat la multe capitole, iar politicienii constănțeni au avut numai eșecuri în apărarea intereselor constănțenilor. Propun să aducem acest proiect la viață pentru zeci de mii de copii constănțeni, iar acest lucru este posibil prin implicarea noastră a tuturor. Doar cu 60.000 de euro putem răspunde visurilor copiilor, de a folosi un teren modern, la standard European. Eu, Mohammad Murad, îmi deschid sufletul și fac un apel către toți candidații, oferind suma de 10.000 de euro, pentru ca acest vis să devină realitate. Vă rog să vă alăturați, pentru a dovedi că ”Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea (John. W. Whitehead). Acestui demers s-a alăturat deja Maestrul Nicolae Voiculeț – ambasador al culturii și turismului românesc, prin intermediul asociației culturale ”Nicolae Voiculeț” cu care a promovat România în sute de evenimente, atât caritabile cât și culturale pe întreg mapamondul.” a declarat Mohammad Murad.

spot_imgspot_img
spot_img
Dorian I. Hapurnea
Dorian I. Hapurnea
Ziarist, activist civic și antreprenor, Dorian Hapurnea și-a împărțit cariera profesională între activitățile jurnalistice, și diferite proiecte în zona privată. Jurnalist încă de prin anii 2000, a lucrat la cotidianul Replica de Constanţa, la ediția de Dobrogea a cotidianului România Liberă și la trustul de presă Radio Sky - Cuget Liber. După o pauză forțată de câțiva ani, din zona presei, impusă de șmecherii zonei, a revenit din 2013 ca fondator al publicației online Constanța.Ro. Începând din Ianuarie 2019, a dezvoltat un nou proiect în zona presei online devenind fondator al publicației Constanta.INFO. În 2021 a fondat alături de Cristian Hagi și Dragoș Ionescu postul TV online, Tomis TV, unde moderează emisiunea ”Constanța Altfel?”

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE