O casă Versace, prezentată de noi, locuită ilegal de 25 de ani. ”Îi vom evacua”

Astfel, pentru a verifica informația, am luat legătura cu reprezentanții RAEDPP, care ne-au confirmat că în prezent, situația se află în curs de rezolvare.

”Încă din momentul în care am devenit director al RAEDPP am cerut o situație exactă a imobilelor pe care instituția le deține. Am descoperit că acea casă la care faceți referire este locuită, de peste 25 de ani, fără documente, complet ilegal. Cineva a avut grijă să nu fie deranjați cei care locuiesc acolo, dar cu mine nu merge așa. Acolo, tot ce ați văzut este construit fără autorizație. Suntem în procedura de a evacua familia respectivă, cred că 25 de ani de locuit ilegal e de-ajuns pentru ei”, ne-a declarat directorul RAEDPP, Florin Gheorghe. 

În caz că ați ratat materialul despre casele Versace, îl puteți citi aici Fotoreportaj. Constanța lovită de o nouă fiță: casele Versace

spot_img
Dorian I. Hapurnea
Dorian I. Hapurnea
Ziarist, activist civic și antreprenor, Dorian Hapurnea și-a împărțit cariera profesională între activitățile jurnalistice, și diferite proiecte în zona privată. Jurnalist încă de prin anii 2000, a lucrat la cotidianul Replica de Constanţa, la ediția de Dobrogea a cotidianului România Liberă și la trustul de presă Radio Sky - Cuget Liber. După o pauză forțată de câțiva ani, din zona presei, impusă de șmecherii zonei, a revenit din 2013 ca fondator al publicației online Constanța.Ro. Începând din Ianuarie 2019, a dezvoltat un nou proiect în zona presei online devenind fondator al publicației Constanta.INFO. În 2021 a fondat alături de Cristian Hagi și Dragoș Ionescu postul TV online, Tomis TV, unde moderează emisiunea ”Constanța Altfel?”

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE