O femeie a fost găsită împuşcată mortal într-o pădure din Slava Cercheză

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Tulcea anunță că o femeie în vârstă de 36 de ani a fost găsită de poliţişti împuşcată, într-o pădure din satul Slava Cercheză.

Soţul femeii a anunţat, vineri, Postul de Poliţie Baia cu privire la faptul că aceasta ar fi sustras de la domiciliul lor o armă letală, pe care bărbatul o deţinea legal, iar apoi ar fi dispărut.

„În urma verificărilor efectuate de către poliţişti, femeia a fost găsită într-o pădure din localitatea Slava Cercheză, în autoturismul personal, cu o plagă împuşcată în zona pieptului. Ulterior, la faţa locului au intervenit echipaje medicale, fiind efectuate manevre de resuscitare, însă, din nefericire, a fost declarat decesul femeii”, precizează informarea transmisă de IPJ Tulcea.

Potrivit sursei citate, poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc decesul femeii. 

spot_img

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE