O sportivă din Medgidia a cucerit aurul la Campionatul Național de Lupte

Sportiva CS Medgidia, Gabriela Nedelcu este campioana României la Under15, după ce a reușit la Campionatul Național de Lupte de la Târgu-Mureș să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. În competiția pe cluburi, Medgidia a ieșit din nou campioană!

Tot la feminin, Maria Ion a reușit medalia de bronz, iar Carmina Babă, Ana Moldoveanu și Ioana Dragoi locul 5. La masculin, Ștefan Jianu, Rareș Moldovan și Petrica Mihoc au fost aproape de un succes, dar au pierdut în recalificări. 

”Felicitări copiilor pentru această performanță frumoasă și staffului tehnic!”, transmit reprezentanții CS Medgidia. 

spot_img
Dorian I. Hapurnea
Dorian I. Hapurnea
Ziarist, activist civic și antreprenor, Dorian Hapurnea și-a împărțit cariera profesională între activitățile jurnalistice, și diferite proiecte în zona privată. Jurnalist încă de prin anii 2000, a lucrat la cotidianul Replica de Constanţa, la ediția de Dobrogea a cotidianului România Liberă și la trustul de presă Radio Sky - Cuget Liber. După o pauză forțată de câțiva ani, din zona presei, impusă de șmecherii zonei, a revenit din 2013 ca fondator al publicației online Constanța.Ro. Începând din Ianuarie 2019, a dezvoltat un nou proiect în zona presei online devenind fondator al publicației Constanta.INFO. În 2021 a fondat alături de Cristian Hagi și Dragoș Ionescu postul TV online, Tomis TV, unde moderează emisiunea ”Constanța Altfel?”

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE