Ovidiu Cupșa a fost demis de la conducerea CERONAV. Teo Popa este noul director interimar

Ovidiu Sorin Cupșa a fost demis de la conducerea Centrului Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale (CERONAV).

Funcția de director general urmează să fie preluată de fostul consilier local Teo Popa (PNL), expert consultant în cadrul CERONAV cu brevet de șef mecanic maritim, și apropiat al primarului liberal Vergil Chițac.

Contactat de redacția noastră, Teo Popa a explicat că n-a primit încă un document oficial de numire din partea Ministerului Transporturilor, așa că nu poate „nici să confirme dar nici să infirme” informația.

Foarte probabil, Ordinul a fost semnat de ieri

Zvonuri cu privire la demiterea lui Cupșa au apărut încă de ieri, dar în lipsa unor susțineri credibile redacția noastră a ales să nu publice ceea ce reprezenta, la acel moment, doar o simplă speculație.

Însă e foarte probabil ca Ordinul de demitere să fi avut încă de ieri, 12 decembrie, semnătura ministrului Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu. 

Patru directori în 33 de ani

Tradițional, directorii CERONAV au domnit cu anii la șefia acestei instituții, servind fiecare guvernare indiferent de culoarea politică, după cum urmează: Haralambie Beizadea a fost director 10 ani (1991-2001), Mircea Udrea vreo 6 ani (2001-2007), Dorel Popa a fost adjunct, după care director general timp de 5 ani (2007-2012), și ultimul, Sorin Ovidiu Cupșa, a ocupat poziția director din 2012 până în prezent.

spot_img
Ovidiu Irimia
Ovidiu Irimia
Are o experiență de 18 ani în presa scrisă. A debutat în 2001, ca simplu colaborator al departamentelor de investigații pentru mai multe publicații din România, apoi consultant, iar ulterior a devenit editor cu normă întreagă. A profesat mult timp în mediul de afaceri din București și din străinătate, fiind specializat în achiziții și analiză de piață, dar pasiunea pentru presa de investigații nu l-a părăsit niciodată.

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE