Ovidiu Cupșa sare la gâtul Feliciei Ovanesian: ”Trebuie să dea niște explicații”

Tot mai multe voci, din peisajul politic al orașului nostru, reacționează, după ce au citit scrisoarea pe care Felicia Ovanesian a trimis-o primarului Vergil Chițac, pentru a-și motiva demisia din funcție. 

Ovidiu Cupșa, directorul CERONAV, solicită la rândul lui explicații publice, în legătură cu acuzațiile pe care Felicia Ovanesian le-a făcut.

”Cu tot respectul pentru domnia sa, textul scrisorii de demisie este un subiect public. Cu o formulare „din motive personale”, demisia rămânea un act personal, unilateral, care nu era treaba nimănui. Dar, citind textul demisiei, publicat în presă, niciun cetățean al Constanței nu îl poate ignora pur și simplu. Raportarea la acte publice o obligă pe domnia sa să își asume explicații privind veridicitatea celor afirmate în scris și sub semnătură privată. Pentru că actul public trebuie să fie permanent un exercițiu de transparență și corectitudine. Iar Constanța merită transparență din partea unui administrator pe care l-a plătit din banii contribuabililor constănțeni. Încurcate sunt căile Domnului!”

Reamintim, publicația Constanta INFO a dezvăluit, în exclusivitate, scrisoarea prin care Felicia Ovanesian îi impută actualului primar fapte foarte grave, chiar din sfera penalului. 

spot_imgspot_img
spot_img
Dorian I. Hapurnea
Dorian I. Hapurnea
Ziarist, activist civic și antreprenor, Dorian Hapurnea și-a împărțit cariera profesională între activitățile jurnalistice, și diferite proiecte în zona privată. Jurnalist încă de prin anii 2000, a lucrat la cotidianul Replica de Constanţa, la ediția de Dobrogea a cotidianului România Liberă și la trustul de presă Radio Sky - Cuget Liber. După o pauză forțată de câțiva ani, din zona presei, impusă de șmecherii zonei, a revenit din 2013 ca fondator al publicației online Constanța.Ro. Începând din Ianuarie 2019, a dezvoltat un nou proiect în zona presei online devenind fondator al publicației Constanta.INFO. În 2021 a fondat alături de Cristian Hagi și Dragoș Ionescu postul TV online, Tomis TV, unde moderează emisiunea ”Constanța Altfel?”

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE