Partidul SOS deschide listele de candidați la Consiliul Local și CJC cu un condamnat penal pentru corupție

SOS Constanța surprinde în mod neplăcut. Oamenii Dianei Șoșoacă îl propun în capul listelor, atât la Consiliul Local cât și la Consiliul Județean, pe Dănuț Epure, fostul rector al Universității Ovidius Constanța.

Acesta a fost condamnat penal la trei ani de închisoare cu suspendare, după ce a acceptat mită 4000 de euro de la un ofițer sub acoperire, oferind în schimb subiectele rezolvate pentru admiterea în facultate.

spot_imgspot_img
spot_img
Dorian I. Hapurnea
Dorian I. Hapurnea
Ziarist, activist civic și antreprenor, Dorian Hapurnea și-a împărțit cariera profesională între activitățile jurnalistice, și diferite proiecte în zona privată. Jurnalist încă de prin anii 2000, a lucrat la cotidianul Replica de Constanţa, la ediția de Dobrogea a cotidianului România Liberă și la trustul de presă Radio Sky - Cuget Liber. După o pauză forțată de câțiva ani, din zona presei, impusă de șmecherii zonei, a revenit din 2013 ca fondator al publicației online Constanța.Ro. Începând din Ianuarie 2019, a dezvoltat un nou proiect în zona presei online devenind fondator al publicației Constanta.INFO. În 2021 a fondat alături de Cristian Hagi și Dragoș Ionescu postul TV online, Tomis TV, unde moderează emisiunea ”Constanța Altfel?”

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE