Partidul Verde sprijină candidatul independent Andrei Popescu, pentru Primăria Constanța

Reprezentanții Partidului Verde au anunțat că vor sprijini candidatura independentului Andrei Popescu, pentru funcția de primar al municipiului Constanța.

”Am acceptat, cu bucurie, această hotărâre întrucât o mare parte a activității mele a avut și are ca element central protecția mediului înconjurător. Verzii reprezintă una dintre cele mai importante familii europene, cu reprezentare în Parlamentul European; pe cale de consecință, sunt onorat să-i reprezint la aceste alegeri locale. Le mulțumesc pentru încredere și îi asigur că, împreună, vom duce înainte lupta pentru un oraș mai curat, mai sănătos…mai Verde.”, a declarat Andrei Popescu.

spot_imgspot_img
spot_img
Dorian I. Hapurnea
Dorian I. Hapurnea
Ziarist, activist civic și antreprenor, Dorian Hapurnea și-a împărțit cariera profesională între activitățile jurnalistice, și diferite proiecte în zona privată. Jurnalist încă de prin anii 2000, a lucrat la cotidianul Replica de Constanţa, la ediția de Dobrogea a cotidianului România Liberă și la trustul de presă Radio Sky - Cuget Liber. După o pauză forțată de câțiva ani, din zona presei, impusă de șmecherii zonei, a revenit din 2013 ca fondator al publicației online Constanța.Ro. Începând din Ianuarie 2019, a dezvoltat un nou proiect în zona presei online devenind fondator al publicației Constanta.INFO. În 2021 a fondat alături de Cristian Hagi și Dragoș Ionescu postul TV online, Tomis TV, unde moderează emisiunea ”Constanța Altfel?”

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE