Perryland, ultima afacere a celei mai bogate constănțence

Aflat la aproximativ 40km de Constața, pe malul lacului Tașaul, complexul “Perryland Urban Farm” este cea mai recentă afacere a familiei Perifan, inaugurată în aprilie 2022.

Complexul alcătuit din mai multe bungalow-uri destinate cazării, terasă în aer liber pentru luat masa, piscină, se întinde pe o suprafață de aproximativ 3 hectare.

Afacerea este administrată de Daniel Perifan prin intermediul societății Perryland Farm SRL, cu sediul în Constanța, deținută în părți aproape egale de frații Perifan Daniel (52,38 %) și Perifan Mihai (47,62 %). Conform datelor puse la dispoziție de Confidas.Ro societatea a fost înființată în octombrie 2021.

După cum am arătat într-un material precedent, Daniel Perifan este căsătorit cu Anca Raluca Perifan, proprietara grupului de firme Alezzi.

Locatia Perryland, pe malul lacului Tasaul
Locația Perryland, pe malul lacului Tașaul

Alezzi Beach Resort, parte a diviziei imobiliare a grupului deținut de familia Perifan, a raportat în 2020 o cifră de afaceri de 45,2 Milioane de Euro, și a declarat un profit de 23,4 Milioane de Euro, devenind astfel a doua cea mai profitabilă societate din județul Constanța, după Portul Constanța (CN APM).

Conform paginii de socializare, în acest moment complexul urmează să fie închis temporar “pentru a extinde spațiile de cazare şi a îmbunătății experiențele.”

Perryland - ursa: FaceBook
Perryland – sursa: FaceBook
spot_imgspot_img
spot_img
Ovidiu Irimia
Ovidiu Irimia
Are o experiență de 18 ani în presa scrisă. A debutat în 2001, ca simplu colaborator al departamentelor de investigații pentru mai multe publicații din România, apoi consultant, iar ulterior a devenit editor cu normă întreagă. A profesat mult timp în mediul de afaceri din București și din străinătate, fiind specializat în achiziții și analiză de piață, dar pasiunea pentru presa de investigații nu l-a părăsit niciodată.

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE