Plouă cu găleata în Spitalul Modular cu care Chițac „a scris istorie” la Constanța

Bătaie de joc pe spatele pacienților și al cadrelor medicale în modularul despre care Vergil Chițac spune că este „dotat la cele mai înalte standarde”.

Se vede treaba că graba cu care primarul a inaugurat containerele spitalicești, ca să aibă cu ce să se laude în campania electorală, vine cu un preț de plătit. Evident, tot de către noi, constănțenii.

Un pacient a transmis astăzi pe adresa Constanța INFO, sub protecția anonimatului, mai multe informații de-a dreptul șocante:

„În spitalul modular plouă torențial. Medicii și asistentele fac tot ce pot…au înșirat găleți pe unde curge apa. Încearcă să protejeze aparatura și pacienții. I-am auzit vorbind că sunt probleme mari și la senzorii de oxigen. Nu înțelegeam de ce tot sună alarmele alea, aproape în fiecare zi. Noi, pacienții, ne speriem, vă dați seama. Treabă făcută de mântuială…ce să mai zicem „

Spitalul Modular a fost inaugurat cu surle și trâmbițe de primarul Vergil Chițac la începutul acestui an. Iată ce spunea edilul pe 19 februarie 2024:

„Astăzi, 19 februarie, se scrie istorie la Constanța! După 40 de ani în care nu s-a mai investit în construirea niciunui spital în oraș, noi reușim, în doar 4 luni, să ridicăm de la zero un Spital Modular care, în momentul de față, e gata să primească pacienți!

Structura modulară vine să completeze serviciile medicale ale Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, fiind dotată cu 52 de paturi, dintre care 10 de ATI, și cu un computer tomograf, un sistem de rezonanță magnetică (RMN), farmacie și laborator.

Sunt extrem de mândru de toată munca depusă, pentru că știu cât de mult ne-am străduit, eu împreună cu echipa de lucru, să oferim calitate, confort, aparatură de ultimă generație, astfel încât cetățenii să apeleze cu încredere la serviciile oferite de aceste unități sanitare.

Cu un buget total de 10 milioane de euro, Spitalul Modular este prima etapă din amplul proiect de modernizare și extindere al SCBI și mă bucur că am reușit să îl finalizăm în timp util! Mândria este cu atât mai mare cu cât ai ocazia să vezi o astfel de inițiativă în toate stadiile ei, de la plan pe hârtie, la spitalul pe care o să îl vedeți începând de astăzi!”

spot_imgspot_img
spot_img

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE