PNL Constanța ia la mișto reprezentanții USR. O fi bine?

Am văzut astăzi o postare, a domnișoarei consilier local PNL Constanța, Cristina Văsîi. Subiectul postării este legat de faptul că într-o conferință de presă ținută de organizația USR București, unul dintre participanți era vizibil uimit de cele spuse de colegul său la microfon.

Am răsfoit profilul domnișoarei consilier, pentru a căuta postări prin care să-l ia la mișto pe primarul Decebal Făgădău. Nu am găsit. Nici despre viceprimarii Răsăuțeanu sau Babu nu am găsit nimic. 

Ce ar trebui să pricepem noi, domnilor, când liberalii care anunțau că doresc o opoziție la PSD unită au început să-și ia la mișto, public, viitorii parteneri din alegerile 2020?

Sau poate modelul Vrabie a penetrat mai bine decât credeam organizația PNL Constanța?

Cadou, pentru domnișoara Cristina Văsîi, un video. Vă invităm să priviți atent figura viceprimarului Costin Răsăuțeanu și să vă întrebați, la fel ca noi, ce-o fi fumat?

spot_img
Dorian I. Hapurnea
Dorian I. Hapurnea
Ziarist, activist civic și antreprenor, Dorian Hapurnea și-a împărțit cariera profesională între activitățile jurnalistice, și diferite proiecte în zona privată. Jurnalist încă de prin anii 2000, a lucrat la cotidianul Replica de Constanţa, la ediția de Dobrogea a cotidianului România Liberă și la trustul de presă Radio Sky - Cuget Liber. După o pauză forțată de câțiva ani, din zona presei, impusă de șmecherii zonei, a revenit din 2013 ca fondator al publicației online Constanța.Ro. Începând din Ianuarie 2019, a dezvoltat un nou proiect în zona presei online devenind fondator al publicației Constanta.INFO. În 2021 a fondat alături de Cristian Hagi și Dragoș Ionescu postul TV online, Tomis TV, unde moderează emisiunea ”Constanța Altfel?”

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE