PNL Techirghiol solicită schimbarea lui Oleșefschi de la conducerea Biroului Electoral de Circumscripție

Mihai Iany Alexandru, membru al Biroului Electoral de Circumscripție nr. 11 Techirghiol din partea PNL, solicită anularea numirii lui Oleșefschi Teodor Daniel în funcția de președinte al Biroului Electoral de Circumscripție nr. 11 Techirghiol, deoarece acesta nu îndeplinește condițiile de studii impuse de lege și are și o condamnare penală.

Prin contestația formulată azi de reprezentantul PNL Techirghiol se atrage atenția Biroului Electoral Județean că Oleșefschi are și o condamnare penală rămasă definitivă în anul 2017 care-i interzice să ocupe o funcție publică.

În plus, se mai sesizează faptul că, acesta face parte și din echipa de campanie a candidatului PMP Teghirghiol, situații și elemente care-l poziționează într-o gravă incompatibilitate.

Prezentăm mai jos copia Contestației așa cum a fost aceasta depusă la BEJ Constanța.

spot_imgspot_img
spot_img
Dorian I. Hapurnea
Dorian I. Hapurnea
Ziarist, activist civic și antreprenor, Dorian Hapurnea și-a împărțit cariera profesională între activitățile jurnalistice, și diferite proiecte în zona privată. Jurnalist încă de prin anii 2000, a lucrat la cotidianul Replica de Constanţa, la ediția de Dobrogea a cotidianului România Liberă și la trustul de presă Radio Sky - Cuget Liber. După o pauză forțată de câțiva ani, din zona presei, impusă de șmecherii zonei, a revenit din 2013 ca fondator al publicației online Constanța.Ro. Începând din Ianuarie 2019, a dezvoltat un nou proiect în zona presei online devenind fondator al publicației Constanta.INFO. În 2021 a fondat alături de Cristian Hagi și Dragoș Ionescu postul TV online, Tomis TV, unde moderează emisiunea ”Constanța Altfel?”

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE