Președintele Mihai Lupu a folosit angajații Consiliului Județean drept masă de manevră electorală

La finalul săptămânii trecute, am primit câteva zeci de mesaje, pe adresa redacției, de la angajații Drumuri Județene S.A. (RAJDP), companie aflată în subordinea Consiliului Județean.

Oamenii ne-au solicitat ajutorul, pentru că, spuneau ei, conducerea companiei îi obliga ca a doua zi să se urce în autocare, puse la dispoziție de colegul de partid al lui Mihai Lupu, Gihan Eserghep, pentru a merge la București să participe la lansarea lui Piedone, candidatul PUSL la Primăria Capitalei. Plecarea urma să aibă loc la 6.30 dimineața, din fața magazinului Jumbo, de pe variantă.

Prezent în emisiunea lui Emil Tatu, la Constanța TV, am atras atenția, în direct, președintelui Consiliului Județean, să nu facă o asemenea potlogărie, pentru că în anul 2024 nu e normal să mai apelăm la practici atât de josnice, demne de anii 90.

La câteva minute după ce am făcut acest apel, în direct, am primit mai multe mesaje care-mi confirmau că plecarea s-a anulat.

În realitate, însă, Mihai Lupu avea și un plan alternativ, despre care nu aflasem.

Vineri dimineața, la ora 6.00, în fața Pavilionului Expozițional, angajații Diviziei de Pază, de această dată, tot din subordinea Consiliului Județean, au fost îmbarcați precum cartofii în autocare și duși la București, pentru a susține candidatului partidului în care s-a înscris recent Mihai Lupu.

Am verificat această informație iar angajații Diviziei de Pază mi-au confirmat-o. Mai mult, aceștia ne-au spus că deși au fost ținuți o zi întreagă la București, nu au primit nici măcar o sticlă de apă plată.

Mihai Lupu este, din nou, în mijlocul unui abuz grav. NU poți să folosești angajații unei instituții din subordinea ta drept masă de manevră. Este grav, iar dacă mai avem autorități în orașul acesta, ar trebui să reacționeze.

spot_imgspot_img
spot_img
Dorian I. Hapurnea
Dorian I. Hapurnea
Ziarist, activist civic și antreprenor, Dorian Hapurnea și-a împărțit cariera profesională între activitățile jurnalistice, și diferite proiecte în zona privată. Jurnalist încă de prin anii 2000, a lucrat la cotidianul Replica de Constanţa, la ediția de Dobrogea a cotidianului România Liberă și la trustul de presă Radio Sky - Cuget Liber. După o pauză forțată de câțiva ani, din zona presei, impusă de șmecherii zonei, a revenit din 2013 ca fondator al publicației online Constanța.Ro. Începând din Ianuarie 2019, a dezvoltat un nou proiect în zona presei online devenind fondator al publicației Constanta.INFO. În 2021 a fondat alături de Cristian Hagi și Dragoș Ionescu postul TV online, Tomis TV, unde moderează emisiunea ”Constanța Altfel?”

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE