PSD-istul Horia Constantinescu i-a mințit pe constănțeni, în fața biroului electoral, fără scrupule

Candidatul PSD Constanța, Horia Constantinescu, repetă obsesiv în fața monitorului, că trecutul pe care uneori îl scoatem la iveală și care nu-i face cinste, trebuie ignorat. Că este alt om, că acum este cinstit și gata să fie primarul municipiului Constanța.

O să-i arătăm domnului Horia Constantinescu o secvență din trecutul foarte apropiat, care-l califică drept mincinos. Dacă ar avea onoare, pentru minciuna pe care a servit-o, ar trebui să se retragă rușinat din cursa electorală. Evident că nu o va face.

La sfârșitul săptămânii trecute, Horia Constantinescu se prezenta la Biroul Eelectoral Municipal, pentru a depune listele de semnături strânse și a deveni oficial candidatul PSD pentru Primăria Constanța.

Având în vedere că pe lista de consilieri municipali apăreau cam aceiași indivizi, cunoscuți ca fiind slugile bossului Ion Dumitrache, am considerat necesar să-l întrebăm pe Horia Constantinescu de ce n-a avut voie să pună pe listă măcar câțiva oameni pe care să se poată baza. De ce viitorul Consiliu Local PSD va fi strict la ordinul lui Ion Dumitrache.

”O am pe listă pe doamna avocat Cristina Roman, m-am bătut pentru a o impune pe lista de consilieri”, a răspuns Horia Constantinescu, lăsând să se înțeleagă că are măcar un singur om în Consiliul Local.

Doar că, la o verificare rapidă, am aflat că doamna avocat Cristina Roman îl reprezintă pe liderul PSD, Ion Dumitrache, în fața instanței, de ani de zile, fiind avocatul de casă al firmelor pe care acesta le deține.

Așadar, Horia Constantinescu ne-a mințit ca pe ultimii fraieri, încercând să ne explice că Ion Dumitrache nu și-a dorit propriul avocat pe lista de consilieri, dar că, după dezbateri aprinse, Horia Constantinescu a reușit să-l convingă. Și că avocatul familiei Dumitrache nu va răspunde la ordinele liderului PSD, alegând să fie omul lui Horia Constantinescu.

Dacă n-ar fi de râs, ar fi de plâns. Cum să ne minți așa, pe toți, liniștit, crezând că nu vom verifica?

Adevărul este unul cât se poate de simplu. Horia Constantinescu este un candidat confiscat de gruparea de interese condusă de Ion Dumitrache. Odată ajuns primar, nu-și va putea impune niciun proiect, fără ca acesta să fie aprobat inițial de liderul PSD.

La fel, oricând își va dori proiecte personale, că tot avem experiența din acest mandat cu plaja cumpărată, Ion Dumitrache va fi liber să treacă orice, fără acordul primarului Horia Constantinescu.

O situație pe care constănțenii nu și-o pot dori, dacă țin la orașul lor.

Firmele lui Ion Dumitrache, reprezentate de avocat Cristina Roman
spot_imgspot_img
spot_img
Dorian I. Hapurnea
Dorian I. Hapurnea
Ziarist, activist civic și antreprenor, Dorian Hapurnea și-a împărțit cariera profesională între activitățile jurnalistice, și diferite proiecte în zona privată. Jurnalist încă de prin anii 2000, a lucrat la cotidianul Replica de Constanţa, la ediția de Dobrogea a cotidianului România Liberă și la trustul de presă Radio Sky - Cuget Liber. După o pauză forțată de câțiva ani, din zona presei, impusă de șmecherii zonei, a revenit din 2013 ca fondator al publicației online Constanța.Ro. Începând din Ianuarie 2019, a dezvoltat un nou proiect în zona presei online devenind fondator al publicației Constanta.INFO. În 2021 a fondat alături de Cristian Hagi și Dragoș Ionescu postul TV online, Tomis TV, unde moderează emisiunea ”Constanța Altfel?”

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE