PSD reacționează: Deputatul Horia Țuțuianu îi cere demisia lui Mihai Lupu

Deputatul PSD Horia Țuțuianu cere demisia urgentă a actualului președinte al Consiliului Județean, Mihai Lupu, după ce DNA Constanța a confirmat că împotriva acestuia s-a început urmărirea penală pentru infracțiunea de luare de mită. 

”Demisia, Mihai Lupu! Nu există nicio scuză pentru care acest individ ar putea rămâne în continuare la președinția Consiliului Județean Constanța! După episodul violent, intimidant la adresa polițistului local, iată că președintele CJC este în atenția procurorilor DNA care în această dimineață i-au făcut o vizită acasă, dlui Lupu. Într-un astfel de context, Mihai Lupu nu mai are ce căuta în fruntea Consiliul Județean Constanța. Ne-a arătat în urmă cu ceva vreme adevărata sa față. Spuneam atunci că este tipul de comportament care alimentează corupția și subminează democrația. Iată, procurorii anticorupție au descins astăzi la domiciliul său. Constanța și constănțenii nu merită un astfel de lider!”, a spus Horia Țuțuianu.

spot_img
Dorian I. Hapurnea
Dorian I. Hapurnea
Ziarist, activist civic și antreprenor, Dorian Hapurnea și-a împărțit cariera profesională între activitățile jurnalistice, și diferite proiecte în zona privată. Jurnalist încă de prin anii 2000, a lucrat la cotidianul Replica de Constanţa, la ediția de Dobrogea a cotidianului România Liberă și la trustul de presă Radio Sky - Cuget Liber. După o pauză forțată de câțiva ani, din zona presei, impusă de șmecherii zonei, a revenit din 2013 ca fondator al publicației online Constanța.Ro. Începând din Ianuarie 2019, a dezvoltat un nou proiect în zona presei online devenind fondator al publicației Constanta.INFO. În 2021 a fondat alături de Cristian Hagi și Dragoș Ionescu postul TV online, Tomis TV, unde moderează emisiunea ”Constanța Altfel?”

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE