Rafael Nichita, candidat PNL pentru Primăria Năvodari: ”E disperare în oraș, se asfaltează și noaptea”

Candidatul PNL pentru funcția de primar al orașului Năvodari, Rafael Nichita, spune că actuala administrație acționează disperat, pentru a mai acoperi din eșecul ultimilor patru ani, în care nu s-a întâmplat nimic.

”Este disperare în prag de alegeri, la Năvodari. Lucrările se execută la foc automat, doar doar să se termine până în campanie, în speranța că oamenii vor mai uita de eșecul administrației, de promisiunile neîndeplinite și finanțările pierdute. Mai nou, se asfaltează și noaptea pe străzile din Năvodari. Nu spun că nu e bine că se întâmplă așa. Din contră, ar trebui să devină regulă și nu excepție. Ce mă deranjează este ipocrizia de la vârful administrației locale. Vă amințiti lucrările pe podul de la Ecluză? Atunci domnul Chelaru răspundea arogant oamenilor care cereau execuția pe timp de noapte a lucrărilor, punându-i să citească reglementările legislative în domeniu. Mai punea problema costurilor care ar fi urcat considerabil cu un astfel de program de lucru al echipelor. Nu se putea, spunea edilul invocând tot felul de scuze fără temei, pe nervii și disperarea oamenilor care pierdeau ore în trafic. Dle primar Chelaru, cum a rămas cu toate acestea? Acum se poate? Bineînțeles că se poate, doar e campanie. Se putea și atunci dar nu ați dat doi bani pe ceea ce vă cereau locuitorii acestui oraș. Nu mai jigniți inteligența oamenilor, nu-i subestimați! Ne-am prins deja ce și cât poate această administrație!”, spune liberalul Rafael Nichita.

L-am întrebat pe Rafael Nichita ce l-a determinat să intre în această luptă electorală.

”Candidez la Primăria Năvodari pentru că am o viziune pentru acest oraș. Candidez pentru că îmi doresc să trăiesc într-un oraș curat și verde, cu străzi asfaltate și illuminate, cu rețele de utilități în toate cartierele orașului. Pentru că îmi doresc să spun cu mândrie că Năvodari este un oraș prosper, în care tinerii se întorc acasă pentru că vor aici un loc de muncă bine plătit., că este un oraș sigur în care oamenii sunt respectați. Candidez la Primăria Năvodari pentru că am obosit să aștept ca toate acestea să se întâmple. Candidez pentru că îmi doresc o schimbare pentru Năvodari, nu pentru a face jocurile unuia sau a altuia. Nu fac jocurile nimănui. Sunt un om cu principii. Nu mint și nu trădez. Am plecat din PSD atunci când am fost pedepsit cu funcția pentru că nu mi-am încălcat aceste principii. Sunt un om care muncește și își respectă angajamentele. Sunt un om căruia îi place să „joace” cinstit, cu cărțile pe față! Vreau ca lupta politică din perioada următoare să fie una a proiectelor bune pentru Năvodari, nu a zvonurilor și a jocurilor murdare, nu una a dezinformărilor. Sper ca năvodărenii să înțeleagă că soarta acestui oraș în următorii 4 ani, depinde doar de ei. Puterea este la ei, decizia le aparține. Sper să aleagă în cunoștință de cauză, pe baza faptelor, nu a dezinformărilor.”, ne-a răspuns Rafael Nichita.

spot_imgspot_img
spot_img
Dorian I. Hapurnea
Dorian I. Hapurnea
Ziarist, activist civic și antreprenor, Dorian Hapurnea și-a împărțit cariera profesională între activitățile jurnalistice, și diferite proiecte în zona privată. Jurnalist încă de prin anii 2000, a lucrat la cotidianul Replica de Constanţa, la ediția de Dobrogea a cotidianului România Liberă și la trustul de presă Radio Sky - Cuget Liber. După o pauză forțată de câțiva ani, din zona presei, impusă de șmecherii zonei, a revenit din 2013 ca fondator al publicației online Constanța.Ro. Începând din Ianuarie 2019, a dezvoltat un nou proiect în zona presei online devenind fondator al publicației Constanta.INFO. În 2021 a fondat alături de Cristian Hagi și Dragoș Ionescu postul TV online, Tomis TV, unde moderează emisiunea ”Constanța Altfel?”

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE