Refuzat de toată lumea, Mihai Lupu s-a înscris într-un partid de buzunar

Rămas fără sprijinul colegilor liberali, președintele Consiliului Județean, Mihai Lupu, a bătut cu disperare la porțile tuturor partidelor din România.

Doar că nu l-a vrut nimeni. George Simion, liderul AUR, l-a numit ”bețivan notoriu”, PSD l-a păcălit că va fi candidatul partidului, deși în conferințe se afirma constant că nu va fi iar la ”prietenii” săi de la USR nici nu s-a pus problema.

Așa a ajuns ”marele” președinte al Consiliului Județean, Mihai Lupu, să candideze din partea PUSL, un partid de buzunar gândit și condus din umbră de Dan Voiculescu.

Un partid trecut în toate sondajele la capitolul ”alții”, care i se potrivește de minune actualului președinte al Consiliului Județean.

Interesant de văzut cum va putea conduce această instituție președintele CJC după luna iunie, până la predarea mandatului, după ce nu va reuși în alegeri nici măcar să treacă pragul electoral de 5 %.

spot_img
Dorian I. Hapurnea
Dorian I. Hapurnea
Ziarist, activist civic și antreprenor, Dorian Hapurnea și-a împărțit cariera profesională între activitățile jurnalistice, și diferite proiecte în zona privată. Jurnalist încă de prin anii 2000, a lucrat la cotidianul Replica de Constanţa, la ediția de Dobrogea a cotidianului România Liberă și la trustul de presă Radio Sky - Cuget Liber. După o pauză forțată de câțiva ani, din zona presei, impusă de șmecherii zonei, a revenit din 2013 ca fondator al publicației online Constanța.Ro. Începând din Ianuarie 2019, a dezvoltat un nou proiect în zona presei online devenind fondator al publicației Constanta.INFO. În 2021 a fondat alături de Cristian Hagi și Dragoș Ionescu postul TV online, Tomis TV, unde moderează emisiunea ”Constanța Altfel?”

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE