Regia Județeană de Drumuri, transformată de Mihai Lupu în sediu de campanie electorală

Cu aproximativ două săptămâni în urmă, directorul general al Drumuri Județene S.A (RAJDP) transmitea subordonaților dorința fermă ca în companie să nu se facă politică.

Directorul Răzvan Zagon a omis însă să specifice că-și dorește să nu se facă politică pentru alte partide, fiind exceptat de la această regulă partidul din care face parte șeful Mihai Lupu, PUSL.

Astfel, Drumuri Județene S.A. a fost transformat rapid în centrul de coordonare al campaniei electorale pe care o desfășoară Mihai Lupu. Încă de la intrarea în companie, în ghereta în care își desfășoară activitatea paznicul, au fost aduse zeci de bannere cu imaginea lui Mihai Lupu, pe care alți reprezentanți ai PUSL au trecut și le-au ridicat, pentru a le duce mai departe în județ.

Societatea Drumuri Județene Constanța nu servește în prezent și nu trebuie să servească, nici în viitor, niciunui regim politic. Trebuie să aibă propriul drum, care să țină de eficiență și de obiectivele pentru care a fost creată.”, transmitea ferm chiar Mihai Lupu.

Doar minciuni, ca de obicei. Realitatea din teren ne arată cu totul altceva. Dar, ne mai miră?

spot_imgspot_img
spot_img
Dorian I. Hapurnea
Dorian I. Hapurnea
Ziarist, activist civic și antreprenor, Dorian Hapurnea și-a împărțit cariera profesională între activitățile jurnalistice, și diferite proiecte în zona privată. Jurnalist încă de prin anii 2000, a lucrat la cotidianul Replica de Constanţa, la ediția de Dobrogea a cotidianului România Liberă și la trustul de presă Radio Sky - Cuget Liber. După o pauză forțată de câțiva ani, din zona presei, impusă de șmecherii zonei, a revenit din 2013 ca fondator al publicației online Constanța.Ro. Începând din Ianuarie 2019, a dezvoltat un nou proiect în zona presei online devenind fondator al publicației Constanta.INFO. În 2021 a fondat alături de Cristian Hagi și Dragoș Ionescu postul TV online, Tomis TV, unde moderează emisiunea ”Constanța Altfel?”

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE