Românii au triumfat la Campionatul Global de Masaj din Munchen

Delegația română din cadrul Asociației de Masaj și Terapii Complementare(AMTC) a obținut un rezultat remarcabil la Campionatul Global de Masaj organizat de Supa Albert în Munchen, Germania. Terapeutii noștri au câștigat nu mai puțin de șapte medalii în cadrul competiției, demonstrând talent și dăruire.

Performanțe de excepție:

Ioana Matiș:
Locul 1 si Medalie de aur la categoria Wellness
Locul 2 si Medalie de argint la categoria Western(Stil liber)

Locul 2 OVER ALL si Medalie de argint

Marius Nicolae:
Locul 2 si Medalie de argint la categoria Facial

Mihai Topal Șaen:
Locul 2 si Medalie de bronz la categoria Facial

Ionuț Iacob Madalin: Medalie pentru inovație

O echipă unită:

Delegația română a fost compusă din terapeuți din mai multe județe ale țării. Ei au fost însoțiți în Germania de către președintele Asociației de Masaj și Terapii Complementare, Iulian Motoc, de vicepreședintele asociației, Alin Gheorghișor, și de constănțeanca Lavinia Kahuna, coordonatorul echipei si director regional Constanta AMTC.

Un succes meritat: Acest rezultat remarcabil este o dovadă a muncii asidue și a talentului extraordinar al terapeuților români. Participarea la Campionatul Global de Masaj din Munchen a reprezentat o oportunitate excelentă de a promova România pe scena internațională și de a demonstra calitatea și profesionalismul specialiștilor noștri în domeniul masajului și terapiilor complementare.

Felicitări delegației române pentru această performanță deosebită!

spot_imgspot_img
spot_img

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE