Ruana Ceaușescu de la PMP Constanța, numită vicepreședinte AAAS

Organizatia judeteana Constanta a Partidului Miscarea Populara, condusa de presedintele Claudiu-Iorga Palaz, are, incepand din 5.05.2020, un reprezentant in una dintre cele mai importante autoritati la nivel central. Ruana Florina Ceausescu a fost numita, prin Decizia nr. 236/5.05.2020 emisa de premierul Ludovic Orban si publicata in Monitorul Oficial, in functia de vicepresedinte al Autoritatii pentru Administrarea Activelor Statului.

“Pentru PMP Constanta este o onoare sa avem un reprezentant la nivel national. In experienta profesionala de pana acum, Ruana a dat dovada de profesionalism si seriozitate si sunt convins ca nu ne va dezamagi”, a declarat Claudiu Palaz, presedintele PMP Constanta.

“Numirea in functia de vicepresedinte al AAAS ma onoreaza si ii multumesc domnului presedinte Claudiu Palaz pentru increderea pe care a aratat-o. Voi depune toate eforturile pentru a indeplini aceasta functie cu rezultate pozitive”, a precizat Ruana Ceausescu.

Precizam ca Ruana Ceausescu este membru PMP Constanta din 2016 si s-a implicat activ in campania de la alegerile locale, sustinandu-l pe Claudiu Palaz.

spot_imgspot_img
spot_img
Dorian I. Hapurnea
Dorian I. Hapurnea
Ziarist, activist civic și antreprenor, Dorian Hapurnea și-a împărțit cariera profesională între activitățile jurnalistice, și diferite proiecte în zona privată. Jurnalist încă de prin anii 2000, a lucrat la cotidianul Replica de Constanţa, la ediția de Dobrogea a cotidianului România Liberă și la trustul de presă Radio Sky - Cuget Liber. După o pauză forțată de câțiva ani, din zona presei, impusă de șmecherii zonei, a revenit din 2013 ca fondator al publicației online Constanța.Ro. Începând din Ianuarie 2019, a dezvoltat un nou proiect în zona presei online devenind fondator al publicației Constanta.INFO. În 2021 a fondat alături de Cristian Hagi și Dragoș Ionescu postul TV online, Tomis TV, unde moderează emisiunea ”Constanța Altfel?”

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE