Ruptură între Mihai Lupu și Vergil Chițac. “L-am sunat” versus “Nu am vorbit”

Scandalul în care este implicat Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean, se adâncește. Noile imagini pe care le-am prezentat arată foarte clar că șefii Poliției Locale fuseseră anunțați că Lupu face scandal la barieră. 

De asemenea, imaginile arată că singurul mod în care ar fi putut afla de scandal a fost legat de telefonul pe care Mihai Lupu i l-a dat primarului.

Președintele CJC a recunoscut, public, faptul că l-a sunat pe primar. Cu toate acestea, de partea cealaltă, primarul o ține sus și tare că nu a vorbit cu Mihai Lupu în acea seară. 

Noi credem că primarul, pentru a se proteja de acuzațiile care i se pot aduce, minte. Iar imaginile prezentate, plus declarația lui Mihai Lupu, ne arată că așa stau lucrurile.

Mai miră însă pe cineva faptul că primarul minte?

spot_img
Dorian I. Hapurnea
Dorian I. Hapurnea
Ziarist, activist civic și antreprenor, Dorian Hapurnea și-a împărțit cariera profesională între activitățile jurnalistice, și diferite proiecte în zona privată. Jurnalist încă de prin anii 2000, a lucrat la cotidianul Replica de Constanţa, la ediția de Dobrogea a cotidianului România Liberă și la trustul de presă Radio Sky - Cuget Liber. După o pauză forțată de câțiva ani, din zona presei, impusă de șmecherii zonei, a revenit din 2013 ca fondator al publicației online Constanța.Ro. Începând din Ianuarie 2019, a dezvoltat un nou proiect în zona presei online devenind fondator al publicației Constanta.INFO. În 2021 a fondat alături de Cristian Hagi și Dragoș Ionescu postul TV online, Tomis TV, unde moderează emisiunea ”Constanța Altfel?”

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE