S-a decis! Florin Mitroi va fi candidatul PNL pentru Consiliul Județean Constanța

Ajuns la momentul în care a fost obligat să ofere colegilor un răspuns final, primarul comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi, a acceptat, după o perioadă de lungi ezitări, să fie candidatul PNL Constanța pentru funcția de președinte al Consiliului Județean.

Liberalii pot răsufla ușurați, Florin Mitroi va câștiga liniștit și detașat alegerile pentru această funcție.

Știm deja și cine va fi vicepreședintele instituției, mandatat de liberali, este vorba de Răzvan Filipescu.

Singura necunoscută, în acest moment, rămâne legată de candidatul pe care-l va arunca în luptă PSD, pentru că mai mult ca sigur, Felix Stroe nu va avea curaj să se ia la trântă cu Florin Mitroi, știind că ar suferi o înfrângere mai mult decât usturătoare.

Asta dacă nu se răzgândește Florin Mitroi până duminică, lucru care n-ar mai mira pe nimeni.

spot_img
Dorian I. Hapurnea
Dorian I. Hapurnea
Ziarist, activist civic și antreprenor, Dorian Hapurnea și-a împărțit cariera profesională între activitățile jurnalistice, și diferite proiecte în zona privată. Jurnalist încă de prin anii 2000, a lucrat la cotidianul Replica de Constanţa, la ediția de Dobrogea a cotidianului România Liberă și la trustul de presă Radio Sky - Cuget Liber. După o pauză forțată de câțiva ani, din zona presei, impusă de șmecherii zonei, a revenit din 2013 ca fondator al publicației online Constanța.Ro. Începând din Ianuarie 2019, a dezvoltat un nou proiect în zona presei online devenind fondator al publicației Constanta.INFO. În 2021 a fondat alături de Cristian Hagi și Dragoș Ionescu postul TV online, Tomis TV, unde moderează emisiunea ”Constanța Altfel?”

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE