Salonul de Dotări Hoteliere, Ediția a  XX-a, 21-24 martie 2024, la Pavilionul Expozițional Mamaia

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, alături de Organizația de Management al Destinației O.M.D. Mamaia-Constanța și Agenția pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii Constanța organizează în perioada 21 – 24 martie 2024, la Pavilionul Expozițional Mamaia, a XX-a ediție a Salonului de Dotări Hoteliere, eveniment desfășurat cu scopul de a facilita încheierea de parteneriate comerciale și contracte avantajoase pentru agenții economici din sectorul HoReCa.

Salonul oferă cadrul ideal pentru dezvoltarea parteneriatelor comerciale și încheierea de contracte avantajoase, oferind firmelor relaționarea interactivă și expunerea directă în fața unui public interesat să descopere ultimele inovații și tendințe.

În cadrul Salonului de Dotări Hoteliere, sunt programate sesiuni de live cooking, demonstrații cu echipamentul de top Cucimix și episoade spectaculoase susținute de maestrul pizzar Lorenzo Collovigh (Master Chief Instructor la “Scuola della Pizza Italiana”, campion mondial în 2019 la Campionatul Mondial de Pizza de la Parma).

Inspectoratul Școlar Județean Constanța s-a alăturat manifestării, iar pentru o cât mai eficientă campanie de promovare a învățământului dual în domeniul HoReCa, elevi de la mai multe licee cu profil tehnologic vor fi prezenți cu standuri în cadrul Salonului de Dotări Hoteliere, având astfel oportunitatea de a relaționa cu agenții economici din domeniul de activitate.

În premieră, în cadrul celei de a 20-a ediții a Salonului de Dotări Hoteliere, va fi  organizată, în ziua de 22 martie, o campanie gratuită de informare pentru companiile din domeniul HoReCa, prin conferințe tematice, cu privire la reglementările care trebuie respectate de agenții economici din domeniu.

Vor fi prezenți reprezentanți ai autorităților (la nivelul conducerii instituțiilor): Direcția de Sănătate Publică ConstanțaDirecția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța, Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanța, Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului Constanța și Garda de Mediu Constanța. Totodată, vor fi prezenți și specialiști ai CCINA Constanța, care vor informa agenții economici cu privire la cele mai bune soluții în materie de digitalizare, internaționalizare și sustenabilitate, prin Enterprise Europe Network Constanta și Cityinnohub-European Digital Innovation Hub.

Conferințele vor avea loc vineri, 22 martie, începând cu ora 10.00, în sala de conferințe a Pavilionului Expozițional.

spot_img
Dorian I. Hapurnea
Dorian I. Hapurnea
Ziarist, activist civic și antreprenor, Dorian Hapurnea și-a împărțit cariera profesională între activitățile jurnalistice, și diferite proiecte în zona privată. Jurnalist încă de prin anii 2000, a lucrat la cotidianul Replica de Constanţa, la ediția de Dobrogea a cotidianului România Liberă și la trustul de presă Radio Sky - Cuget Liber. După o pauză forțată de câțiva ani, din zona presei, impusă de șmecherii zonei, a revenit din 2013 ca fondator al publicației online Constanța.Ro. Începând din Ianuarie 2019, a dezvoltat un nou proiect în zona presei online devenind fondator al publicației Constanta.INFO. În 2021 a fondat alături de Cristian Hagi și Dragoș Ionescu postul TV online, Tomis TV, unde moderează emisiunea ”Constanța Altfel?”

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE