SAR „ARES”, o nouă misiune de salvare pe mare

Centrul Maritim de Coordonare (MRCC) a solicitat astăzi, 31.10.2023, intervenția unei nave SAR din cadrul Agenției Române de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (A.R.S.V.O.M), pentru a acorda asistență unei ambarcațiuni aflate în dificultate pe mare.

„La bordul ambarcațiunii IRINI, tip „pleasure craft”, două persoane de naționalitate română, solicită ajutorul pentru a ajunge la mal. Ambarcațiunea se află în imposibilitate de a se mai deplasa, deoarece suportul cârmei s-a rupt, iar condițiile meteo sunt nefavorabile, cu marea agitată.

Nava SAR ARES, din cadrul ARSVOM s-a deplasat cu o viteza de 20 noduri spre locul indicat de MRCC.

La ora 16:15, Sar Ares a luat la remorca ambarcațiunea împreună cu cele doua persoane și se îndreaptă cu acestea spre Portul Constanța, cu o viteză de 6 noduri.
Atât cele două persoane cât și ambarcațiunea acestora se află în siguranță.

Intervenţia este în desfășurare

Felicitări echipajului Sar Ares, domnului comandant Martin Simion, dl. Chirilă Doru- timonier și dl. Ion Marinel- motorist!”, transmit reprezentanții ARSVOM

spot_img
Ovidiu Irimia
Ovidiu Irimia
Are o experiență de 18 ani în presa scrisă. A debutat în 2001, ca simplu colaborator al departamentelor de investigații pentru mai multe publicații din România, apoi consultant, iar ulterior a devenit editor cu normă întreagă. A profesat mult timp în mediul de afaceri din București și din străinătate, fiind specializat în achiziții și analiză de piață, dar pasiunea pentru presa de investigații nu l-a părăsit niciodată.

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE