SAR „THEIA” intervine pentru salvarea unei ambarcațiuni care se află în dificultate

Conform unui comunicat al Agenției Române de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM), chiar în aceste momente nava de salvare SAR „THEIA” intervine pentru remorcarea unei ambarcațiuni care se află în dificultate, la 13 mile marine de Mangalia.

Din primele informații ar fi vorba despre ambarcațiunea de agrement cu motor „328 Snagov” care ar fi rămas fără combustibil în largul mării, pe drumul de întoarcere de la Balcic. La bordul acesteia s-ar afla 6 persoane, adulți și copii. 

Nava de intervenții a ARSVOM urmează să le ofere asistență iar dacă este necesar ambarcațiunea „328 Snagov” va fi remorcată în Marina Mangalia.

Update: Ambarcațiunea a fost remorcată și este în drum spre Mangalia.

spot_img
Ovidiu Irimia
Ovidiu Irimia
Are o experiență de 18 ani în presa scrisă. A debutat în 2001, ca simplu colaborator al departamentelor de investigații pentru mai multe publicații din România, apoi consultant, iar ulterior a devenit editor cu normă întreagă. A profesat mult timp în mediul de afaceri din București și din străinătate, fiind specializat în achiziții și analiză de piață, dar pasiunea pentru presa de investigații nu l-a părăsit niciodată.

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE