„SEA HORSE”, nava cu sirieni hipertensivi. De la aceeași navă s-a mai preluat un marinar, marți dimineață

Marți dimineață, Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM) a fost solicitată se preia un marinar, aflat la bordul navei „SEA HORSE” din rada portului Sulina, și care acuza simptome de hipertensiune arterială.

În această seară, la ora 21, un alt marinar a fost preluat, tot cu hipertensiune, de la aceeași navă „SEA HORSE”, aflată de data asta în rada Portului Constanța, după cum aflăm din comunicatul ARSVOM:

„În cursul acestei seri, 24.05.2024, Centrul Maritim de Coordonare a solicitat Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare să intervină cu o unitate SAR pentru o evacuare medicală de urgență.

În rada portului Constanța, la aproximativ 6 mile marine de geamandura pilot, nava SAR ARTEMIS a venit în întâmpinarea navei Sea Horse, pentru a prelua un membru al echipajului, care necesită îngrijire medicală de urgență.

Bărbatul, de origine siriană, acuză simptome de hipertensiune arterială.

La ora 21:05, echipajul navei Sar Artemis a preluat bolnavul în stare stabilă și cooperant și s-au îndreptat cu acesta către dana de pasageri a Portului Constanța.

La ora 21:38 bolnavul a fost predat în siguranță către serviciul de ambulanță de la mal.
Mulțumim echipajului SAR Artemis!”

spot_img
Dragos Ionescu
Dragos Ionescu
În fiecare lucru pe care-l facem, materializăm frânturi din energia care ne-a întruchipat. Un simplu punct pe o coală albă de hârtie este amprenta noastră asupra Universului, și o dovadă incontestabilă a veșniciei. Nu este metafizică, ci teoria relativității. Atenție deci unde punem punctul. În lumea noastră, un punct poate fi o singularitate sau infinit deopotrivă, în funcție de modul în care este tratat. Punctul trebuie tratat cu discernământ, el nu reprezintă finalul ci un nou început. Fără punct, Universul ar înceta să mai existe, deși se trage dintr-un (.)

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE