Smaranda Țîru face nuntă, la șase ani după ce s-a căsătorit civil

Smaranda Țîru, în vârstă de 33 de ani, fiica fostului președintele al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Daniel Constantinescu, a îmbrăcat ieri rochia de mireasă.

Smaranda este deja căsătorită, din 10 iunie 2017, cu Vlad Edward-Flavius Țîru (32 de ani), și au împreună doi copii.

Cu toate acestea, Smaranda a îmbrăcat sâmbătă pentru prima dată rochia de mireasă, având în vedere că în vara lui 2017 cei doi soți au sărbătorit doar cununia civilă.

Mai jos avem câteva imagini postate pe o rețea de socializare, în care Smaranda apare în rochie de mireasă, în timp ce soțul acesteia pare pregătit pentru rolul de ginerică, desigur, la volanul unei decapotabile.

Petrecerea a avut loc la restaurantul Le Premier din stațiunea Mamaia. 

Smaranda Țîru, 09.09.2023
Smaranda și Vlad Țîru, 09.09.2023

Mașini scumpe și investiții imobiliare

În timp ce Smaranda Țîru, fostă Constantinescu, s -a ocupat în ultimii șase ani de creșterea copiilor, Vlad Țîru apare asociat în patru societăți comerciale, dar fără rulaje deosebite.

În ciuda situației financiare aparent precare, Vlad Țiru conduce totuși un Mercedes Maybach în valoare de aproximativ 150.000 de Euro și investește milioane de Euro în Mamaia, pe malul lacului Siutghiol. Asta deși, după cum precizează datele publice din scriptele ANAF, profiturile societăților sale sunt fie modeste, fie inexistente.

Astfel, în vara lui 2022, Smaranda și Vlad Țîru, fiica și ginerele fostului președinte al Consiliului Județean Constanța, au depus la Agenția pentru Protecția Mediului un memoriu de prezentare ce prevede construirea unui bloc compus din 5 scări pe o suprafață măsurată de 8645 mp.

Smaranda si Vlad Țiru, iunie 2023

Discutăm de un total 220 de unități locative dintre care 90 vor fi garsoniere, 127 apartamente cu 2 camere și 3 apartamente cu 3 camere. 

Indiferent de situație, profităm de ocazie pentru a le ura celor doi Casă de Piatră!

spot_img
Ovidiu Irimia
Ovidiu Irimia
Are o experiență de 18 ani în presa scrisă. A debutat în 2001, ca simplu colaborator al departamentelor de investigații pentru mai multe publicații din România, apoi consultant, iar ulterior a devenit editor cu normă întreagă. A profesat mult timp în mediul de afaceri din București și din străinătate, fiind specializat în achiziții și analiză de piață, dar pasiunea pentru presa de investigații nu l-a părăsit niciodată.

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE