Specialiștii antidrog, acțiuni de prevenție în școlile constănțene în „Săptămâna Verde”

În perioada 22-25 aprilie a c., specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Constanța au desfășurat activități de prevenire a consumului de droguri în unitățile de învățământ de pe raza județului Constanța:

„Astfel, în cadrul campaniei de prevenire antidrog „Consumul de droguri ne privește pe toți”, peste 630 de elevi au primit informații adaptate fiecărei categorii de vârstă, despre efectele și riscurile consumului de substanțe interzise.

De asemenea, peste 55 de cadre didactice din școlile constănțene au beneficiat de informare în domeniul prevenirii consumului de droguri, în vederea facilitării recunoașterii semnelor consumului de substanțe psihoactive.

Reamintim faptul că prevenirea consumului de droguri reprezintă o prioritate a Agenției Naționale Antidrog, iar programele și proiectele de prevenire au ca obiectiv informarea, educarea și conștientizarea grupurilor vulnerabile cu privire la consecințele consumului de substanțe interzise”, transmite ANA Constanța.

spot_imgspot_img
spot_img

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE