Specialiștii antidrog, prezenți de 1 Mai în stațiunile de pe litoral

În contextul minivacanței de 1 mai, specialiștii antidrog din Constanța au desfășurat o serie de activități de informare și prevenire a consumului de droguri în stațiunile de la malul Mării Negre.

Reprezentanții Agenției Naționale Antidrog au fost prezenți și au transmis informații, mesaje și recomandări preventive în zonele recreaționale aglomerate, în stațiunile de pe litoral, la cele mai importante evenimente.

Astfel, specialiștii antidrog au recomandat tinerilor să fie atenți la ceea ce se întâmplă în jurul lor, mai ales dacă participă la evenimente cu public numeros, să nu consume alcool în exces și nici substanțe psihoactive, să se hidrateze constant cu apă, pentru a putea preveni orice incident nedorit.

De asemenea, tinerii au fost îndrumați să ceară sprijin specialiștilor aflați în teren, dacă observă în jurul lor persoane care au nevoie de ajutor.

Agenția Națională Antidrog, în parteneriat cu Asociația Happy Minds, a lansat în cadrul proiectului Deprehub, o linie telefonică gratuită și confidențială, adresată persoanelor consumatoare de droguri sau aparținătorilor acestora, unde se oferă consiliere psihologică, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, la Nr de telefon 0374.456.444.

spot_imgspot_img
spot_img

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE