Sportivii CS Medgidia câștigători la Turneul Internațional de Lupte

În cadrul ediției a II-a a Turneului Internațional de Lupte, Memorial “Nicolae Gheorghe”, CS Medgidia a reușit primul locul în competiția intercluburi, iar la individual a impresionat cu numeroase medalii! Pe locul doi la cluburi s-a clasat LPS CHIȘINĂU, iar pe locul trei ACS Călărași.

Aur

▫️Tomescu Maria

Mangri Vlad

▫️Tanase Marian

Argint

▪️Gheorghe Dalia

▫️Astefanesei Maia

▪️Baba Carmina

▫️Nedelcu Gabriela

▪️Ion Maria

▫️Visan Antonio

▪️Cantea Mario

Bronz

▫️Strujac David

▪️Popa Flavius

▫️Tanase Alexandra

▪️Gheorghe Sara

▫️Voicu Stefania

▪️Popa Ana-Maria

▫️Moldoveanu Ana

▪️Jaca Natalia

Felicitări copiilor noștri pentru rezultate și mulțumim tuturor participanților pentru această competiție, care a fost realmente frumoasă!

spot_imgspot_img
spot_img
Dorian I. Hapurnea
Dorian I. Hapurnea
Ziarist, activist civic și antreprenor, Dorian Hapurnea și-a împărțit cariera profesională între activitățile jurnalistice, și diferite proiecte în zona privată. Jurnalist încă de prin anii 2000, a lucrat la cotidianul Replica de Constanţa, la ediția de Dobrogea a cotidianului România Liberă și la trustul de presă Radio Sky - Cuget Liber. După o pauză forțată de câțiva ani, din zona presei, impusă de șmecherii zonei, a revenit din 2013 ca fondator al publicației online Constanța.Ro. Începând din Ianuarie 2019, a dezvoltat un nou proiect în zona presei online devenind fondator al publicației Constanta.INFO. În 2021 a fondat alături de Cristian Hagi și Dragoș Ionescu postul TV online, Tomis TV, unde moderează emisiunea ”Constanța Altfel?”

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE