Stelian Ion: “Votând candidații PNL, votezi de fapt candidații PSD”

Stelian Ion, candidatul USR pentru Primăria Constanța, face o analiză interesantă a contextului politic pe care-l traversăm înainte de alegerile din iunie.

Toate voturile date pentru candidații PNL sunt voturi pentru a proțăpi PSD la putere. Este o iluzie să mai crezi că acolo unde PNL candidează separat înseamnă că nu vrea alianță cu PSD și că nu îl va aduce la putere, indiferent cât de puține voturi ar obține PSD.

La Constanța avem exemplificarea perfectă: Vergil Chițac a câștigat la limită în 2020 promițând că va scăpa orașul de PSD. Unde este acum PSD în Constanța? În biroul lui Chițac. PSD este aliatul primarului pentru a vota proiectele care aduc haos și distrug orașul, este la masa negocierilor politice pe bucăți de plajă.

Marcel Ciolacu nici nu mai ascunde acest plan și recunoaște că PNL lucrează în folosul PSD: „este cu certitudine stabilit foarte clar, după alegeri, majoritățile în toate administrațiile locale vor fi făcute de PSD şi PNL”.

Candidatura lui Vergil Chițac la Primăria Constanța doar din partea PNL este o încercare de a-i mai păcăli o dată pe constănțeni. Candidaturile separate ale PSD și PNL sunt parte din planul lui Ciolacu și Ciucă de a-și împărți țara, de a se permanentiza la putere și de a conduce în folosul lor și pentru interesele lor.

Matematica inventată de alianța PNL-PSD se rezumă la o operație simplă: 1+1=Partidul unic.”, spune candidatul USR pentru Primăria Constanța, Stelian Ion.

spot_img
Dorian I. Hapurnea
Dorian I. Hapurnea
Ziarist, activist civic și antreprenor, Dorian Hapurnea și-a împărțit cariera profesională între activitățile jurnalistice, și diferite proiecte în zona privată. Jurnalist încă de prin anii 2000, a lucrat la cotidianul Replica de Constanţa, la ediția de Dobrogea a cotidianului România Liberă și la trustul de presă Radio Sky - Cuget Liber. După o pauză forțată de câțiva ani, din zona presei, impusă de șmecherii zonei, a revenit din 2013 ca fondator al publicației online Constanța.Ro. Începând din Ianuarie 2019, a dezvoltat un nou proiect în zona presei online devenind fondator al publicației Constanta.INFO. În 2021 a fondat alături de Cristian Hagi și Dragoș Ionescu postul TV online, Tomis TV, unde moderează emisiunea ”Constanța Altfel?”

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE