Stelian Ion vrea să deschidă Constanța pentru investitori

Candidatul dreptei unite pentru Primăria Constanța, Stelian Ion, promite un municipiu Constanța deschis investitorilor.

Stelian Ion: “ Deschidem Constanța pentru investitori! Ani întregi, orașul a stat pe loc, în timp ce alte zone importante din țară au mers înainte. Vom avea în Primăria Constanța o echipă dedicată, care se va ocupa de atragerea de investitori și de discuțiile legale cu aceștia.

De-a lungul timpului, au venit investitori și au bătut la ușile Primăriei. În anii 2000, li se cerea șpagă și mulți au făcut cale întoarsă. Constanța a rămas cu această percepție negativă și a ratat, în ultimii trei ani și jumătate, ocaziile de a scăpa de această tinichea.

În campania din 2020, Vergil Chițac promitea că va construi un parc industrial. NU EXISTĂ. Nu doar că nu a avut o strategie în acest sens, însă nici nu a comunicat la capitolul investiții.

Toate marile orașe din lume au avut planuri de dezvoltare, pe care le-au și respectat. Planuri gândite să existe și zone publice și zone verzi, și câte o grădiniță în cartiere, pentru că nimic nu se face haotic.

Recâștigarea încrederii marilor investitori că în Constanța afacerile corecte se dezvoltă, că este un mediu competitiv, că nu se cere șpagă pentru autorizații sau cote din investiții face parte din planul meu de viitor pentru a accesa potențialul imens al orașului.

Pe 9 iunie, veniți la vot! Constanța contează!”

spot_imgspot_img
spot_img
Dorian I. Hapurnea
Dorian I. Hapurnea
Ziarist, activist civic și antreprenor, Dorian Hapurnea și-a împărțit cariera profesională între activitățile jurnalistice, și diferite proiecte în zona privată. Jurnalist încă de prin anii 2000, a lucrat la cotidianul Replica de Constanţa, la ediția de Dobrogea a cotidianului România Liberă și la trustul de presă Radio Sky - Cuget Liber. După o pauză forțată de câțiva ani, din zona presei, impusă de șmecherii zonei, a revenit din 2013 ca fondator al publicației online Constanța.Ro. Începând din Ianuarie 2019, a dezvoltat un nou proiect în zona presei online devenind fondator al publicației Constanta.INFO. În 2021 a fondat alături de Cristian Hagi și Dragoș Ionescu postul TV online, Tomis TV, unde moderează emisiunea ”Constanța Altfel?”

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE