Sub conducerea lui Stere Hira, e haos la RAEDPP. Piețele nu sunt dezinfectate, parcurile ținute închise

Regia Autonomă de Exploatare a Domeniului Public și Privat se zbate în haos, odată cu venirea la conducere a hotelierului Stere Hira. Noul director e depășit de problemele regiei, și, după ce a condus mai mulți ani doar afaceri sezoniere, se dovedește incapabil să gestioneze postul pe care partidul i l-a oferit în mod nejustificat. 

Ați asistat cu toții la o creștere spectaculoasă a numărului de cazuri CoVid19 în municipiul Constanța. Cu toate astea, în piețele administrate de Stere Hira nu se mai prestează servicii de dezinfecție de multă vreme. Motivul pentru această situație este incert. Știm doar că firma care presta serviciile respective a fugit mâncând pământul iar actuala conducere nu a reușit încă să găsească o nouă firmă pentru a asigura protecția celor ce trec pragul piețelor constănțene.

La fel de incompetent se dovedește Stere Hira și în problema parcurilor ”Țara Piticilor” pe care constănțenii le-au găsit închise în ultima perioadă, fără să li se explice de ce. La solicitarea mai multor locuitori am cerut noi un răspuns la această problemă. 

”Locurile de joacă se vor deschide în curând. Acum se derulează procedurile de achiziție pentru pază, închirierea toaletelor ecologice și ridicare a deșeurilor. Se va da un anunț oficial în această săptămână.”, ne-au răspuns reprezentanții Primăriei Constanța în prima zi a lunii martie. De atunci au trecut 10 zile, noi am tot așteptat anunțul oficial care ni s-a promis, dar … anunțul nu a venit. 

E greu de spus ce naiba face Stere Hira la conducerea RAEDPP Constanța, pentru că exceptând prostia cu ”leagănul infracțional din Henri Coandă” n-am auzit de lucruri bune dinspre domnia sa. Sau o fi ocupat cu pregătirea sezonului estival la hotelul din Eforie și n-are timp și de Constanța. 

Vom reveni. 

spot_img
Dorian I. Hapurnea
Dorian I. Hapurnea
Ziarist, activist civic și antreprenor, Dorian Hapurnea și-a împărțit cariera profesională între activitățile jurnalistice, și diferite proiecte în zona privată. Jurnalist încă de prin anii 2000, a lucrat la cotidianul Replica de Constanţa, la ediția de Dobrogea a cotidianului România Liberă și la trustul de presă Radio Sky - Cuget Liber. După o pauză forțată de câțiva ani, din zona presei, impusă de șmecherii zonei, a revenit din 2013 ca fondator al publicației online Constanța.Ro. Începând din Ianuarie 2019, a dezvoltat un nou proiect în zona presei online devenind fondator al publicației Constanta.INFO. În 2021 a fondat alături de Cristian Hagi și Dragoș Ionescu postul TV online, Tomis TV, unde moderează emisiunea ”Constanța Altfel?”

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE