Surse: Ei sunt candidații pe care Felix Stroe i-a propus lui Marcel Ciolacu pentru Primărie și Consiliul Județean

Zilele trecute a avut loc la București o ședință a PSD, în care s-a luat în discuție și lista cu potențialii candidați în teritoriu, pentru primării și consilii județene. 

Sursele noastre spun că atunci când a venit rândul Constanței, Felix Stroe i-a prezentat președintelui Marcel Ciolacu patru variante pentru Primăria Constanța și două variante pentru Consiliul Județean Constanța. 

Numele posibililor candidați pentru Primăria Constanța sunt, în viziunea lui Felix Stroe: Horia Constantinescu, Decebal Făgădău, Costin Răsăuțeanu și, surpriză, primarul liberal al orașului Ovidiu, George Scupra. 

De asemenea, liberalul George Scupra a fost numit ca o posibilitate de candidat și pentru Consiliul Județean, alături de o a doua variantă, primarul comunei Limanu, Daniel Georgescu. 

Conform surselor noastre, președintele PSD, Marcel Ciolacu, a spus că va veni în Constanța, în data de 9 februarie, moment în care ar trebui să i se prezinte o listă finală a candidaților. 

spot_img
Dorian I. Hapurnea
Dorian I. Hapurnea
Ziarist, activist civic și antreprenor, Dorian Hapurnea și-a împărțit cariera profesională între activitățile jurnalistice, și diferite proiecte în zona privată. Jurnalist încă de prin anii 2000, a lucrat la cotidianul Replica de Constanţa, la ediția de Dobrogea a cotidianului România Liberă și la trustul de presă Radio Sky - Cuget Liber. După o pauză forțată de câțiva ani, din zona presei, impusă de șmecherii zonei, a revenit din 2013 ca fondator al publicației online Constanța.Ro. Începând din Ianuarie 2019, a dezvoltat un nou proiect în zona presei online devenind fondator al publicației Constanta.INFO. În 2021 a fondat alături de Cristian Hagi și Dragoș Ionescu postul TV online, Tomis TV, unde moderează emisiunea ”Constanța Altfel?”

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE