SURSE: Ludovic Orban își dă demisia! Raluca Turcan devine premier interimar cu atribuții limitate

Potrivit unor surse citate de Antena 3, Ludovic Orban urmează să demisioneze din funcția de premier, iar vicepremierul Raluca Turcan urmează să devină premier interimar.

Decizia lui Orban vine după discuțiile purtate azi cu președintele Klaus Iohannis.

Se pare că preşedintele a dat de înţeles că Orban nu va mai fi nominalizat să alcătuiască noul guvern. 

Rezultatul alegerilor de ieri seară reprezintă un dezastru pentru Partidul Național Liberal, atât la nivel național, acolo unde PSD conduce indiscutabil, cât și la nivel local, în Constanța, unde PSD aproape a egalat scorul PNL.

Mai mult decât atât, se pare ca Ludovic Orban n-o să mai fie nici președintele PNL, întreaga conducere a partidului urmând să fie schimbată.

spot_imgspot_img
spot_img
Ovidiu Irimia
Ovidiu Irimia
Are o experiență de 18 ani în presa scrisă. A debutat în 2001, ca simplu colaborator al departamentelor de investigații pentru mai multe publicații din România, apoi consultant, iar ulterior a devenit editor cu normă întreagă. A profesat mult timp în mediul de afaceri din București și din străinătate, fiind specializat în achiziții și analiză de piață, dar pasiunea pentru presa de investigații nu l-a părăsit niciodată.

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE