Susținătorii lui Decebal Făgădău se strâng la sediul PSD, supărați pentru că Stroe confiscă filiala

Decizia lui Felix Stroe de a păstra singurele locuri de parlamentar eligibile ale PSD Constanța pentru sine și pentru familia Dumitrache a supărat susținătorii lui Decebal Făgădău, care s-au mobilizat pe Facebook și Whatsapp și au decis să vină la sediul partidului și să ceară socoteală conducerii pentru asemenea decizii.

Până la această oră, sunt peste 50 de persoane strânse la PSD Constanța, iar oamenii continuă să sosească. Supărarea este legată de faptul că Felix Stroe a încercat să arunce vina asupra fostului primar, Decebal Făgădău, pentru eșecul din alegerile locale și să-l excludă pe acesta de pe listele pentru Parlament, acolo unde a preferat să-i nominalizeze pe asociatul său Ion Dumitrache și pe fiica acestuia, Cristina Dumitrache.

”Am intrat în partid pentru că am considerat că părerile mele sunt auzite și contează. Decebal Făgădău mi-a acordat un vot de încredere și pentru acest om eu am rămas în partid și voi merge și în campania pentru parlamentare”, spune Daniela, o tânără prezentă la fața locului.

Andreea, confirmă și ea cele spuse. ”Sunt în PSD Constanța pentru Decebal Făgădău. Am 25 de ani, Felix Stroe nu e modelul meu, să fim serioși. Nu înțeleg cum vor să se așeze tot ei pe locurile de parlamentari, chiar nu vor să dea o șansă la viitor acestui partid, chiar nu pricep că ei sunt trecutul pentru care nu ne-a mai votat lumea?”

spot_img
Dorian I. Hapurnea
Dorian I. Hapurnea
Ziarist, activist civic și antreprenor, Dorian Hapurnea și-a împărțit cariera profesională între activitățile jurnalistice, și diferite proiecte în zona privată. Jurnalist încă de prin anii 2000, a lucrat la cotidianul Replica de Constanţa, la ediția de Dobrogea a cotidianului România Liberă și la trustul de presă Radio Sky - Cuget Liber. După o pauză forțată de câțiva ani, din zona presei, impusă de șmecherii zonei, a revenit din 2013 ca fondator al publicației online Constanța.Ro. Începând din Ianuarie 2019, a dezvoltat un nou proiect în zona presei online devenind fondator al publicației Constanta.INFO. În 2021 a fondat alături de Cristian Hagi și Dragoș Ionescu postul TV online, Tomis TV, unde moderează emisiunea ”Constanța Altfel?”

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE