Tragedia incredibilă prin care a trecut Florin Mitroi îl face să vrea un spital mult mai performant

Am avut ocazia, de câteva ori, să-l întreb pe candidatul PNL pentru președinția Consiliul Județean, despre modul în care va asigura funcționalitatea Spitalului Județean Constanța, după ce va ajunge președinte.

Se schimbă ceva în privirea lui Mitroi când întrebi despre medici și spital, iar răspunsul este de fiecare dată cam același. ”Eu știu ce înseamnă să nu fii tratat cum trebuie în spital. Voi avea grijă să nu se mai întâmple și altcuiva.”

Inițial, am crezut că liberalul Florin Mitroi a trecut prin vreo operație nereușită, dar cei din jurul lui mi-au explicat despre ce e vorba.

În 2010, soția lui Florin Mitroi, femeia pe care o iubea ca pe ochii din cap, a avut stări de rău, a ajuns la spitalul din Constanța, i s-a pus un diagnostic greșit de toxiinfecție alimentară și până dimineață a decedat. Dacă diagnosticul ar fi fost cel corect, doamna Mitroi ar fi trăit chiar și-n ziua de azi.

Un secret, o tragedie despre care Florin Mitroi nu vorbește niciodată, dar totodată o întâmplare care pare fi a o motivație aproape nebunească pentru un viitor președinte de județ, de a se asigura că nimeni nu va mai fi nevoit să trăiască asemenea tragedii.

spot_img
Dorian I. Hapurnea
Dorian I. Hapurnea
Ziarist, activist civic și antreprenor, Dorian Hapurnea și-a împărțit cariera profesională între activitățile jurnalistice, și diferite proiecte în zona privată. Jurnalist încă de prin anii 2000, a lucrat la cotidianul Replica de Constanţa, la ediția de Dobrogea a cotidianului România Liberă și la trustul de presă Radio Sky - Cuget Liber. După o pauză forțată de câțiva ani, din zona presei, impusă de șmecherii zonei, a revenit din 2013 ca fondator al publicației online Constanța.Ro. Începând din Ianuarie 2019, a dezvoltat un nou proiect în zona presei online devenind fondator al publicației Constanta.INFO. În 2021 a fondat alături de Cristian Hagi și Dragoș Ionescu postul TV online, Tomis TV, unde moderează emisiunea ”Constanța Altfel?”

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE